Pages

Search This Blog

Yang sebenarnya..

Salam..

oh ya, saya baru perasan saya tak reply lagi komen2 rakan-rakan for the past few days..

Sorry sangat ya..

sampai hotel saja dah malam.. main Mafia Wars sikit (sebab ada orang kejar level saya), and then dah penat.. sempat update blog (itupun entry yg agak ringkas saja..) after that.. tup! terus tido... ahaha..

so saya perasan ramai rakan-rakan kata "seronok" sebab saya bertugas di luar, macam jalan-jalan makan angin gitu..

tapi kan, pada hakikatnya..

apa yang saya dan rakan-rakan lalui, hanya Allah saja yang mengetahui...

:(

nak dipendekkan cerita, banyak benda yang tidak menjadi ikut plan...

nak buat macam mana..

kita dah double confirm, sampai je di KLIA, travel agent rupa-rupanya belum bayar tiket kami.. so dah kena bayar pakai duit sendiri..

huhu :(

and then, masalah transport lagi.. huhu :(

*di Keningau x ada masalah transport kerana PPD Keningau banyak membantu.. **

and tadi, bila sampai di KK, kami nak pos barang2 back to KL, macam2 pula nak kena sediakan.. surat la, mcm2 la.. sedangkan before bertolak, kami dah tanya pada admin, mereka kata "boleh".. huhu :(

so kesimpulannya, it wasn't really a smooth ride for me..

macam macam perasaan ada.. geram, dan sedih.. dan kecewa..

and to make things worse, it is my first time coming here..

so i couldn't really imagine how it's gonna be..

dengan ada beberapa perkara yang mengalami "kontigensi", yang mana memerlukan wang (yg sepatutnya saya guna untuk shopping...) huhuhu.... :(

oh well, sabar saja lah.... huhu :(

Hopefully untuk remaining few days ini, semoga semuanya berjalan lancar... amin..

~gambar arkib.... ~

Bismillahitawakkaltu 'alallah... amin..

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)