Pages

Search This Blog

Alia nak adik...????

Salam..

Oh, bestnya kalau boleh tanya dan kalaulah Alia pandai menjawab... hihi :)

oh ya, the other day saya jalan-jalan blog rakan-rakan...

yup.. almost. 80% bloggers yang saya kenal semua nya sedang mengandung! Tahniah ya!

even supermummy pun sedang preggy! :)

wah... saya pun nak join the club lah!

(oh.. sesungguhnya diri ini tidak sedar, next year ada banyaaaaaak tempat kena bertugas... outstation lagi... :( huhu.... )

erm.. anyway, bila start puasa next year ya..?

saya nak berkira-kira.... hihi :) kalau boleh, time Ramadhan tu saya sedang 7 bulan preggy.... so dapat la puasa penuh, insya allah... (ala.. macam time saya preggy Alia dulu..) :)

**i personally think next year is the best year.. sebab... by the time alia 3 tahun, adiknya pun lahir.. so macam nice la jarak tu.... ** :) and boleh buat teman Eva.... :)

7 comments:

Siti @ nurie said...

jom jom...kita sama2 berusaha keras...he he he..siti kira2 pun cm tu...kalau next year bersalin n baby dah kuar, mia dah tiga taun..dah leh jaga adik...he he he

Anonymous said...

jom..heheheh

Nadiah Sidek said...

meh kita tlg jwb utk alia...

"Nak..nak..!"

hehe..

Zuhaini said...

siti:
jom.... :)

honeylanz:
jom! :)

nadiah:
ahahaha..... hang x mo tambah ka..??? :)

aCu said...

ha'ah..bagos! pastu diorg leh fight..hekhek..adoi~ sungguh x best ade sepupu mcm tu.

♥Hernee Nazir♥ said...

sy nk join gak..brusaha kras utk next yr..hehehe

Zuhaini said...

acu:
hehehe... fight??? acu nih...

hernee:
yup.. sama-samalah kita berusaha.. semoga berjaya! amin... :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)