Pages

Search This Blog

Cerita kegemaran Alia!

Salam..

Well, lately Alia dah pandai nak "demand" cerita kegemaran dia...

huhu :(

Apa lagi kalau bukan...


THOMAS AND FRIENDS!

aduhai.. rasa macam dah boleh memorise word by word! adoi!

ni rasa macam nak beli CD lain ni.. hahaha...

oh ya, dan kena beli TV lagi satu la gamaknya! :)

~Theme song from Thomas and Friends...

**anak-anak u all suka tengok cerita apa...? :D

9 comments:

mama danial and eva said...

hahaha! sebab itulah rumah kami ada 2 tv!
sebenarnya , jangan risau...cerita tv ni , di samping occupy dia jangan kacau kita, ada unsur -unsur pelajaran...danial banyak belajar dari cerita thomas tu...

Anonymous said...

ohh.. has dah 2 kali melalui saat hari² mau tgk thomas ni.. dulu ac now ery!

Ied @ May said...

cite fav aryff gak..kalau bukak channel playhouse disney, aryff tgk btol2. lebih baik kot dari channel ceria...

♥ LeeN ♥ said...

balqis suke chuggington... word world.. animal mechanical.. tigger& pooh, mickey mouse.. pororo.. dan yg paling suke is, pocoyo. hahahaha. sabos je la. tp leen bukak ada masa-masa je.. kadang-kadang saje bagi dia tgk channel AFC 703 tu. kekekekekeke ;p

aCu said...

anak saya x tgk cite budak2 cmnie..die kate x de class~ haha..
anak saya tgk cite phantom of the opera~ baru ade jiwa shakespeare(tatau eja name die) sikit..ehehehe =D

Sitisifir10 said...

oo....anak2 me still minat wonderpets aje...belajar nk jadi warrior dengan bekerjasama!!!

MaMaSyAzA said...

anak2 akak suka tgk citer Dibo....Dibodiboding ngan citer handy mandy

Abrahyn said...

kena beli TV extra nih...hehehehe

Farra Dhelina said...

ank sy suka tgok upin ipin.. takdpt dlm tv.. kat hp pun jadikk haisshhh

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)