Pages

Search This Blog

An Open Letter to Ayah Alia

Salam, Ayah..

Alia baik-baik saja di sini... Ayah ok ke di Kedah tu...?

Semalam Alia behave.. De dan Atuk x complaint apa-apa..

dalam pukul 12 tengah hari - 1 petang Alia tidur dengan De..

Patutnya tidur lagi, tapi kawan tempat kerja Wan nak datang, so ALia dipindahkan ke dalam bilik.. masa tu baru Alia terjaga.. Potong stim betul lah!

anyway, Alia 2 kali b*rak..

dan ada satu ketika tu, Alia hendak ke luar rumah!

so De terpaksa bawa ALia ke Gerak Jaya dan ke Chap! ahaha..

petang semalam pun ALia ke Chap lagi.. beli dinner..

malam tadi Alia tidur awal.. pukul 8.10 malam dah tidur!

sebelum tu Alia mengaruk la jugak.. nangis-nangis..

so Ibu pun pasang la CD Thomas..

so, Alia pun baring-baring atas tilam..

dan tertidur...

Ibu pasang kelambu sebab takut Alia kena gigit nyamuk Aedes..

dan Ibu pun tak tahu nak buat apa...

Ibu pun mengambil peluang ini untuk bermain Mafia Wars.. ahahah :)

ok lah ayah, cepat balk ya!

flight pukul 2 petang, kan?

jangan miss lagi ya! ;)

wassalam..

take care.


Anakmu,

Alia

9 comments:

Anonymous said...

pjg sungguh surat alia ;)

yaya said...

ala sweetnye tido dlm kelambu....

Zuhaini said...

honeylanz:
ahaha.. panjang.. kang ayah dia tanya macam-macam! huhu :)

yaya:
sweet eh? boleh la.. cni banyak nyamuk! huhu.. aedes lak tu.. takot!!!

reena said...

pandai alia karang surat yek... hihi

zailamohamad said...

sweet je Alia karang surat tu;P

mama danial and eva said...

sungguh comel dan romantik...tsk tsk...berapa lama duduk umah wan mak ngah?

Zuhaini said...

reena:
pandai!!!! :) hihi...

zaila:
sweet..? budaknya pun sweet... :)

mama danial:
err.. romantik..? ahaha.. rasanya x dak elemen tu la kek... :p
oh ya, petang ni zul balik, so malam ni kami gerak ke Saujana Utama balik la! :)

♥peace,LOVE,&respect♥ said...
This comment has been removed by the author.
keYla said...

ahha!
ayahnyer bcer msti terharu...
sweet sungguh alia niyh:)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)