Pages

Search This Blog

Pizza Hut Hot On Wheel

Salam...

Semalam ketika mr hubby keluarkan duit dari ATM di Petronas Saujana Utama, saya ternampak something...

sangat menarik hati...

ahahah..

PIZZA HUT Hot On Wheel!
so lepas ni boleh beli di sini je lah..
x perlu pergi ke The Store Sg Buloh yang jauh tu...
siapa pernah try..??? :)

8 comments:

Anonymous said...

blom pernah try lagi.

Nurhayati said...

belom nampak lagi.. cam menarik je kan

eLiza said...

Salam Zuhaini,

Salam perkenalan.

Sy ternmpk blog u ni masa dok browsing. I noticed u suka komen ttg makanan yer? Kita sama hobi jugak la ni. I pon ader juga wat review simple2 ttg makanan yg I suka. Mebe u boleh jengah kat my blog ni http://lifefoodsandnutrition.blogspot.com. Btw, I juga ada jual home-made brownies. U boleh masuk web ni: www.elyzabrownies.com.

kalau u ader cuba2 supplements atau makanan baru ker, share yer?
Bye :-)
eLiza

L@n@ said...

lalu mlm td dah tutup dah.. dlm kol 9.. awalnyer tutup.. pasni bt la mcd lak kan? xyah nk keluar jauh2..

Zuhaini said...

honeylanz:
hehe.. mai la saujana utama.. try pekena satu pizza! :)

Nurhayati:
yup.. macam menarik jer.. :)

Eliza;
hihi.. saya suka makan.. itu pasal banyak ttg makanan.. tapi saya tak reti masak, kalau saya reti, sure penuh blog ni dengan resipi makanan.. huhu :(
anyway, sure! no prob.. kalau ada makanan menarik, saya tulih lagi ya! :)

L@n@:
mak ai.. awalnya tutup! dia ingat tak dak org nak makan pizza kot.. hehe.. amboi.. bestnya la hai kalau boleh request gitu.. :D

Salwa said...

i pernah try,actually diorg ni pizza gak, cuma sbb takdapat outlet so diorg buat sistem bergerak camni
masa tu hantar adik kat UPSI tanjung malim
rsanya dah dekat setahun lepas
masa tu tgk kat pekan tg malim ada pizza ni
kami try
mmg marvellous
sebabnya, pizzanya made on demand
sgt crispy di border dan fluffy di tengah2
tak sama dgn yg kat restaurant
sedihnya diorg dah buka outlet pizza sbb takle cter order yg sgt byk
huhu
really missed the pizza from pizza hut on wheel :)

aCu said...

anak saye kate die penah try.

mama danial and eva said...

canggih nya kl ni...semalam kekna call mcdonald delivery pun tak berjaya...huhuhuh

saat saat begini, rindu pulak kl yang selalu jam tu...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)