Pages

Search This Blog

Dear Ibu n Ayah...

Salam...

Dear Ibu and Ayah...

Di sini Alia nak mengucapkan...


.


.


.




Happy anniversary!!! :)

semoga kekal ke akhir hayat... amin..

dan..


.


.


.


kalau boleh, Alia nak....
5 orang adik ya! :) hahaha...

sekian, terima kasih..


Lots of love,

Alia
*p/s : anniversary 10 hb.. Alia silap tarikh la pulak.. ingat kan hari ni.. hahaha :p

9 comments:

Anonymous said...

advance sungguh alia... wahh nak adik 5 ? ramai skit gang gitu

MAMASYAZA said...

alia memang cute...amboi sampai 5 adik...mama alia kena pikir byk kali tu

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhh 5 tueeeeee!!!
heheh takpe rezeki tue babe :)

nways, happy anniversary in advance!
wish u both more wonderful marriage years ahead!
:D

♥Hernee Nazir♥ said...

happy anni in advance ibu n ayh alia..bgus tul alia mintk 5 skali ye..hehehe

Nadiah Sidek said...

alia ke ibunya yg tersilap tarikh? hehe. happy anniversary dear!

p/s: alia...nk 5 adik je ke? mntk la ramai lg. ngee~

LIP said...

muga hajat alia tercapai..wink!!wink ^___^

~: UmmiNor:~ said...

hehehhehe 5 je?

bg la 10 ke, doblas ke... biar haru sket mama Alia :D jgn mare!

Nurhayati said...

eh eh Alia yg mintak 5 ke. Ibunya yang mintak 5 heheheeh

btw, Happy Anniversary!!!
semoga bertambah2 kasih dan sayang. amin...

Zuhaini said...

honeylanz:
hehe.. advance.. :) yup.. tapi macam ramainya la hai.. hihi..

MAMASYAZA:
hehehe.. tu lah.. dia tau nak jer.. :)

verde:
tq.. same to u too.. :) amin..

hernee:
tq.. hehe..

nadiah:
ahaha.. ibu dia salah tarikh.. :p
oh, 5 pun dah banyak da tu!

LIP:
err... amin... :)

Umminor:
aiya.. anak 6 org pun i rasa dah banyak sangat tu! huhu :)

Nurhayati:
hehe.. mak dia nak sikit je.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)