Pages

Search This Blog

Happy Birthday to us!!!

Salam..

oh ya, Happy Birthday to me! :)

semalam was my birthday, but i had to work.. (can u imagine, working on your birthday..????) sabo je lah...

anyway, pada birthday Alia yang lalu, Alia telah mendapat hadiah dari Mak Long!! tq Mak Long!!! :)

Ini....

dan ..


.


.


.




ini...
yup. Alia sangat suka kedua-duanya.. :)

Alhamdulillah....

**although ada ketika time Alia mengamuk, dia akan baling xylophone tu ke lantai!!

huhu...

12 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Zu, happy birthday! Semoga panjang umur murah rezeki...wah wah seronok alia yer...:)

Anonymous said...

happy belated birthday to zu...may this birthday bring u lots of happiness always...

reena said...

hepi besday dear... n belated besday to alia... kite nye besday next week... lalalala

Zuhaini said...

Umi sufira:
tq.. tq.. yup.. seronok la, dapat mainan! :)

honeylanz:
tq.. amin.. insya Allah.. :)

reena:
tq! :) oh ya, happy birthday in advance! :) x celebrate mana-mana ke..? :)

azzamoro said...

happy birthday to both of u..:)

Zety Zin said...

happy birthday!

mama danial and eva said...

yeay...cumil la anak mak long sorang ni...tak apa yaya, baling mainan tak apa, jgn baling hphone ibu dudah kikiki...

ibuayu said...

happy birthday to zu and belated birthday to alia comel

aCu said...

hoh~ comotnye anak kamu~

~mIsS_p00h~ said...

Happy belated besday b0th of u~!!! :D

bile mau p0st gambar alia lg? hehehe...

ZuH@iLieY said...

eehh..bukan adiah la..pinjam je tuh...
nanti anak de pun nak main gak..jaga elok2...jgn kasi rosak..

mama danial and eva said...

acu, oh kata anak org comot ye...nanti tengok anak dia, kita gomol gomol bagi selekeh...

de, by the time anak de lahir, we all beli la keta baru...apa kelas keta third hand hahahaha

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)