Pages

Search This Blog

I'm speechless!!!!

Salam...

I'm speechless!!!

No 1 : Malaysia won the semi final last night!

yup.. saya sangat tak sangka Malaysia akan menang.. (well, i didn't put too much hope..)

so Malaysia menang 3-1 dengan Laos di Vientiene, and will face Vietnam this Friday in Final of the Sea Games. Good luck!

No 2 : Makcik babysitter No. 4 ini sangat rajin!!!!

Oh.. didn't i tell you that alia has just changed her babysitter this month...?

so this makcik is so rajin!!!

yesterday when i was about to pick alia, i noticed something different with alia's bag.

it was CLEAN!!! spotless!
and there's somemore!

she even sown! (pada beg itu dah terkoyak.. and i thought nak tunggu dia putus je, then i nak beli baru.. haha...)

thank you so much makcik!!! :)

6 comments:

CT NORAMIZA said...

hai zuhaini, bloghop dr blog has :)

samalah beg baby kita tu, saya punya koyak kat tali :) baru bercadang nak beli yg baru hehhehe.. brand apa lg yg best ye?

Nurhayati said...

wah dah berseri2x...
ni rasa nak hantar beg kat makcik gak haha

Anonymous said...

rajinnye..br last wik has rendam baby bag ery..:)

Mummy Harith Hannah said...

Untung Alia, ehh, ibu Alia! Hehehe...

ZuH@iLieY said...

cehhh.....hampeh la ibu yaya ni...
dah la kuku yaya pun makcik tu potongkan...tapi ok la..yaya kalau org dia rapat, dia buas..

mama danial and eva said...

bagus bagus...eh, buatla entry pasal phone yang kekna mintak tuh...heheh

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)