Pages

Search This Blog

Kalau tengok wayang...

... tak payah lah rajin sangat nak beli satu seat just for Alia..


sebab...

.

.

.

BUAT RUGI jer!!!

bila show starts sampai lah movie ends, dia akan duduk di atas riba ibu dia...

:) hihihi...

so, baik anda simpan sajalah RM6.00 (harga tiket kanak-kanak) itu... :)

6 comments:

MommyDania said...

tak penah lg bwk dania. takat tgk kt umah je

Anonymous said...

alia takut ke duk sorang²?

yaya said...

ahaks... my adam sekajap nak dok sendiri sekejap nak dok ngan mama@baba. memacam...

Noy said...

at least dier tahan duduk for a 2 hours show,kan...she's still a darling...hehehe

Nurhayati said...

blom pernah bawak zara lagi.. nampak gaya kalau nak bawak dia.tak yah beli seat asingkan..dok je la atas riba =)

Zuhaini said...

Mommy Dania:
heheh.. mommy dia masih ber"puasa" ke..? kami dah lama x puasa.. sejak alia setahun setengah! :D

honeylanz:
tak lah.. dia saja je nak bermanja dengan ibu dia.. :D

yaya:
oh.. adam gitu ye..? :) alia biasanya kalau mak dia ada, nak dengan mak dia je.. :)

Noy:
yup.. sangat bagus, kan..? altho biasanya halfway thru, dia biasanya sudah dozed off! :)

Nurhayati:
betul! tapi depends on budak gak.. alia jenis yang manja.. kalau zara jenis yang tak lepas mama dia, maknanya no point beli seat extra.. haha :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)