Pages

Search This Blog

Perkembangan terkini saya...

Salam...

Semalam ayah Alia ada juga la jenguk dua tiga kali.. sambil membawa si comel Alia..

hehe.. minum petang, saya diberi Milo..

Alia yang minum sampai habis!! hihi..

erm.. now is already 10.30 am, Monday morning. Doktor ada datang buat ward round tadi, dalam pukul 9.30 pg.

Doktor kata full report x ray akan dapat 'soon'..

tapi from what he observed, insya allah, kalau x da aral, petang ni saya boleh di discharge!

Alhamdulillah..

so kesimpulannya, the culprit was bacteria. saya terkena infection. lung infection.

agak saspen juga sebab MA yang attend saya di Kecemasan tu kata mungkin ia Lung Cancer.. huhu :(

anyway, thank you so much kepada semua rakan-rakan yang mendoakan kesejahteraan saya di sini...

*saya harap sangat dapat balik petang ini sebab mr hubby kata Alia demam.. huhu.. kesiannya la hai... :(

14 comments:

precious innocent said...

mujur xde ape yg serius!!

-mama emma®-

zarin said...

get well soon :)

Anonymous said...

mujur x serius.. cian jugak kt alia demam..

Siti @ nurie said...

semoga cepat sembuh dear...

Noy said...

have enuf rest,k...

♥Hernee Nazir♥ said...

get well soon ye..

Nina said...

cepAT2 SEHAT YER..

aCu said...

heh. saket2 pon leh online ke?hehe..terkejut gak bile tau kak ni masuk wad ritu.

Mummy Harith Hannah said...

Get well soon~!

Abrahyn said...

i pray for your speedy recovery dear :)

Intan @ mama ammar said...

get well soon ibu alia. i overlooked the previous post. cepat sihat, cepat boleh jaga alia.

kakyong said...

semoga cepat sembuh..
thanks.. admitted pun masih sempat jengah blog kakyong... :D

ibu addin dan nasa said...

Semoga Zu dan baby Alia cepat sembuh...amin.

suealeen said...

Zu, memang logik kalo pakar suspect lung cancer. a friend of mine memang ada sorang yang jadi cam ni. batuk berdarah. sebelum tu dia tak tahu betapa severenya barah tu. bila dapat tahu dah stage 4. dah kritikal. dia kini dah pun tiada. sempat jalani kehidupan 2 bulan je lepas dia dapat tahu pasal barah dia tu.

tapi alhamdulillah. Zu pun dah discharge sekang ni...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)