Pages

Search This Blog

Siapa pilih nama anak: Anda atau suami..?

Salam..

Saya tiba-tiba terfikir.. Nama anak anda, siapa yang pilih ya..?

kalau macam kami, saya yang pilih, mr hubby approve saja.. (tapi dalam nak approve pun, susah nak dapat kelulusan tu!) hahaha :)

anyway, how about you..?

siapa yang pilih..?

dan.. siapa yang cadang..? ambil dari buku ke.. atau rujuk ustaz ke... ?

:)

*pic googled*

10 comments:

Nadiah Sidek said...

kite dulu list nama2 yg kite berkenan pastu suruh suami pilih salah 1 dpd list tu ;)

saudah said...

hm..nanti kami berdua akan pilih. Ambil nama yg dedua setuju dlm buku @ mana-mana sumber. then mix and match. yg pasti mesti dedua setuju.

reason being: tak maula nanti dia boh nama ex-gf dia ke nama secret crush dia dedulu..

mak mmg jeles hokay ;)

Anonymous said...

has sama mcm nadiah sidek & saudah ;)
has dah awal2 ban nama "suzana"..ahaks...

azzamoro said...

memandangkan yang pertama lelaki dan yang akan datang lelaki, husband yang pilih. saye tunggu anak perempuan je sebab nama untuk baby girl saye yg pilih..hmmm

Zuhaini said...

Nadiah :
oh.. gitu.. :) menarik juga tu!

saudah:
ehhehe... oh gitu ye..? hahaha.. betul juga, kan..? hihihi...

honeylanz:
ehem.. ya ka??? ahaha.. oh.. gitu..

azzamoro:
oh.. macam tu ya..? hmmm... bagusnya la hai... :)

mama | sarah | syimir said...

samalah cam zu & kawan2 lain...mama tukang shortlist kan nama mix match drpd buku2 nama islam, ayah tukang approve...masa anak pertama excited sblm keluar lg dah bbrp kali ammend nama & kuar je dah finalize trus nama sarah safiyyah...tp bila dah kedua, tkeluar awal plak tu...smpi dekat 2 minggu blom finalize/daftar nama syimir mikail... :)

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

Anonymous said...

miley cyrus nude [url=http://crystal-liu.com/forums/index.php?showuser=1113]miley cyrus nude[/url] miley cyrus sex tape [url=http://forum.ondertitel.com/index.php?showuser=74503]miley cyrus sex tape[/url] miley cyrus nude [url=http://stabilo.forumsunlimited.com/index.php?showuser=799]miley cyrus nude[/url] miley cyrus nude [url=http://ragga-jungle.com/user/15036-vebsterd]miley cyrus nude[/url] kim kardashian nude [url=http://forums.quark.com/members/vebsterd.aspx]kim kardashian nude[/url]

Anonymous said...

пермь секс
памела андерсон домашнее порно
порно секс баб
фото маленьких девочек трахают
секс платно

Anonymous said...

Самый продвинутый ресурс для пользователей [url=http://torrents.trion.mk.ua]TTT[/url]

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)