Pages

Search This Blog

Ada rakan-rakan yang akan ke Nuffnang Friso Family Day Out..?

Salam...

Ada sesiapa yang akan join event ini..????

Kami so far ada satu agenda saja --->> menghantar De ke Kota Bahru..

So, mungkin kami akan anjak that event earlier, just to make us available on the 2nd of Jan.. hehe :)

oh ya, kalau ada sesiapa yang berminat, tarikh tutup contest malam ni ya! pukul 11.59 pm.

So kalau anda (antara 80 nuffnangers yang) bertuah, anda akan dijemput ke Nuffnang Friso Family Day Out!

Jom lah! Kita gather ramai-ramai... :)

C u there!

Jalan-jalan di The Gardens

Salam.

Semalam kami jalan-jalan di The Gardens! :)

De tolong drive..

kami ni 1st time sampai di sini sebenarnya.. (Midvalley tu dah beribu kali.. hehe..)

so semalam, lepas parking, kami jalan-jalan di Midvalley, then saya kata kat Eli, "Jom kita tengok Gardens nak..?" :)

*kebetulan, ALia sedang lena tidur.. so ibu dia dah x larat nak jalan-jalan sambil dukung si comel ini.. tu yang ajak ke Gardens tu..

tau kenapa kami ke sini..?

sebab... ada...

INI!

STROLLER PINJAM! ahahah...

boleh pinjam sampai pukul 9.45 malam!

so kami pusing punya pusing...

tak tau nak beli apa di The Gardens tu.. (sebab semua barang mahal-mahal.. ahaha)

so kami pun pulangkan balik stroller itu..

:)

and.. makan tengah hari di The Chicken Rice Shop!

(yup, ini adalah FIRST TIME ibu alia makan di sini. Nasib baik De dah biasa.. hahah)

ok la, itu sajalah buat masa ini...

*ulcer alia masih macam tu juga..

*ibu ALia sedang bercuti... yeay! :)

*Ehem... Ada sesiapa terpilih untuk ke NUFFNANG FRISO FAMILY DAY OUT..??? :)

Alia kena ulser!!!

Salam..

Oh.. lepas satu.. satu.. huhu :(

Alia kena ulcer.. baik saja demam, dia kurang makan.. so we thought maybe sebab demam kot..

but when she was merengek seharian..

kami check punya check, rupanya si comel ni ada ulser dalam mulut rupanya.

and bukan satu atau dua.. TIGA!!!

satu - di bahagian belah dalam bibir.


dua - di atas lidah

tiga - di bahagian lelangit mulut.

sangat kasihan, kan..? huhu :(

so kami dah ke klinik and get medication... hopefully cepat baik, ya nak!

*pic by google*

CHEAP Nursing Blouse and Ring Sling FOR SALE!!!

Salam..

I am just promoting stuffs which my sister is letting go.

1. Nursing Blouse
Nice, eh..? :)

Size XL. Never worn.

Selling at RM30, inclusive postage.

2. Ring Sling Has never been worn outside.

in excellent condition

Has a pocket for handphone! (how cool is that!)
Market price : 45 Singapore Dollar.

Selling at : RM60 (inclusive instructional VCD and postage)

If you are interested, please contact Mama Danial at 019-5209279 and if you'd like to view more please visit her blog at this link.

thank you! :)

Oh, and another thing, My-Alia.com is currently looking for a sponsor for a few contests next year. For more info, please visit here.

thank you very much!

Cuba teka saya sedang makan apa...??????

Salam...

Cuba teka saya sedang makan apa..?????




.


.


.


.




tau tak..????


.


.


.


.




Jawapannya...




.


.


.


.


.




Ini!!!

Gardenia Butterscotch! :)


Saya sangat sukakannya!!!



Yang benar,

Alia

How am i doing..????

Salam..

Well, saya tak tahu nak update apa sebenarnya.

Ada a few major things in my head right now...

Thing 1 : My works. Yup.. dateline hari ni.. sudah buat for a few days, hopefully final touch up boleh siap today.

Thing 2 : Alia's health. She has been on and off the fever since last Saturday (Alia balik dari Hospital selepas melawat saya dan dia terkena hujan..) and last Tuesday we went to clinic to get some medications.

but her fever just won't go away. Baby sitter said she had a temperature yesterday noon, so last night we went to the clinic again!

Oh ya, at that time Alia has some rashes all over her body, so i thought it was Chicken Pox!

Doc said she was allergic to the medication, after all! (sabo je lah.. yang pi bagi Ibupropen buat apa...) so she gave us Paracetamol instead.

so i hope she's ok today.. amin..

Thing 3 : to my surprise, i still have some coughs. Once in a while.. and what surprised me even more is that, the blood is still there! (although it is not as much as last time la..)

hmm... never mind, 4th January nanti kita pi follow up ya!

hopefully there's nothing wrong with me...

Curious Kids Need To Be Tough Inside!

Salam...


Enjoy! :)



Alia : Ooh.. My, What are these??????





Alia : Oh, Ibu!!! I'm so scared!!! Please!!! Somebody... HELP!!!!



So Alia went to see Danial and ask for his help!



Danial: Alia, Don't be afraid! We have to be tough! Don't give up easily! Now, listen... Here's the plan....



And..



Both of them become strong and together, they fight the microbes and all the bacterias!!!!



Tada!!




Alia: Ibu!!! Please wait for me!!! I'll come and save you!!!







Alia: Tada! Now, who wants a piece of me..????? Come! If you dare!!!!







:)



yup. Curious kids need to be tough inside... enough said!


oh ya, come! you still have some time left to join the Nuffnang Friso Family Day Out contest !!! :)

Kalau tengok wayang...

... tak payah lah rajin sangat nak beli satu seat just for Alia..


sebab...

.

.

.

BUAT RUGI jer!!!

bila show starts sampai lah movie ends, dia akan duduk di atas riba ibu dia...

:) hihihi...

so, baik anda simpan sajalah RM6.00 (harga tiket kanak-kanak) itu... :)

Tak ada sesiapa kah yang nak jual...

... mereka punya CRV..? hihihi...

saya sudah tangkap jatuh cintan sama itu CRV (baru)...

mai la jual kat saya, bagi harga murah tau! kalau mahal-mahal, saya mana mampu.. hihi :)

sekian, terima kasih.

*pic googled*

Siapa pilih nama anak: Anda atau suami..?

Salam..

Saya tiba-tiba terfikir.. Nama anak anda, siapa yang pilih ya..?

kalau macam kami, saya yang pilih, mr hubby approve saja.. (tapi dalam nak approve pun, susah nak dapat kelulusan tu!) hahaha :)

anyway, how about you..?

siapa yang pilih..?

dan.. siapa yang cadang..? ambil dari buku ke.. atau rujuk ustaz ke... ?

:)

*pic googled*

Happy Holiday!

Salam..

Semalam saya sudah di discharge dari hospital.

and actually i got mcs until 23rd, tapi rasa macam x dak apa.. so saya kerja hari ini.. :)

oh ya, tadi Google wishes..
Happy Holiday!

ahaha.. x dak holiday mana lah.. duit dah x dak.. huhu :(

Perkembangan terkini saya...

Salam...

Semalam ayah Alia ada juga la jenguk dua tiga kali.. sambil membawa si comel Alia..

hehe.. minum petang, saya diberi Milo..

Alia yang minum sampai habis!! hihi..

erm.. now is already 10.30 am, Monday morning. Doktor ada datang buat ward round tadi, dalam pukul 9.30 pg.

Doktor kata full report x ray akan dapat 'soon'..

tapi from what he observed, insya allah, kalau x da aral, petang ni saya boleh di discharge!

Alhamdulillah..

so kesimpulannya, the culprit was bacteria. saya terkena infection. lung infection.

agak saspen juga sebab MA yang attend saya di Kecemasan tu kata mungkin ia Lung Cancer.. huhu :(

anyway, thank you so much kepada semua rakan-rakan yang mendoakan kesejahteraan saya di sini...

*saya harap sangat dapat balik petang ini sebab mr hubby kata Alia demam.. huhu.. kesiannya la hai... :(

Saya kini berada di hospital! :(

Salam...

Semalam (Sabtu), dalam lebih kurang pukul 3.15, tidak semena-mena saya tiba-tiba terbatuk2..

and disertai dengan kahak.

so i thought it was just a normal cough, so i went to the toilet to discharge my mucous.

tiba-tiba, terkejut sangat, rupanya it was kahak bercampur darah!

i was kinda panic.

but i had a few row of coughs some more, and the same thing happened. it was kahak + darah.. pure blood!

so saya cepat2 solat zohor (time tu sedang tgk Bolt.. ingatkan nak solat lepas habis Bolt!), and i showed to mr hubby, the kahak + blood itu.

so kami pun zass, terus ke Ampang Puteri Specialist Hospital. (well, my dad kata ke klinik je.. ambil ubat) but i think it is more than that.

so better ke hospital terus!

sampai di Ampang Puteri, saya di X ray. dan sampel kahak diambil.

last night was my first night here.

siang tadi Doc datang, buat ward round, apparently Xray showed ada infection di lung.. :(

tapi sample kahak showed that it wasn't TB (tuberculosis). At first, doc ingatkan it was TB.

so i had to stay for another night, and hopefully by tomorrow, result full x ray siap..

i just hope nothing severe.. huhu :(


signing off,

Ibu Alia...

Sukan Sea : Malaysia vs Vietnam.. apa ramalan anda..?

Salam..

so, apa ramalan anda...? :)

saya rasa...

Malaysia menang tipis.. 2-1

what say you...? :)

Kerap minum Coca-cola boleh sebabkan mandul...????


Salam...

saya sememangnya seorang yang suka soft drinks. tapi biasanya saya suka beli & minum Mirinda merah tu..

so semalam, Mirinda tu tiada.. so i had to settle with Coke instead.

but half of the tin saja yang telah saya minum.

coz yesterday evening i was busy with something else.

then, mr hubby noticed the Coke tin, and he sms-ed me:

"kenapa minum Coke..? bukan ke minum Coke boleh sebabkan mandul..?"

oh oh... saya tak tahu pun!

ye ke..?

anyway, lagi satu sebab saya jarang minum Coke ialah sebab ia Yahudi punya product..

hmm... mandul..??? seriously..???

*pic by google*

Jalan-jalan : Mana tempat yang menarik..?

Salam...

daku tiba-tiba terasa nak pergi holiday...

Cameron ke...?

atau ke..

Port Dickson...?

ke ada cadangan lain...?
**gambar : Ihsan Mr Google..

Autofest D' Kajai @ UKM

Salam...

Saya ditugaskan untuk mempromosi benda alah ini:

AUTOFEST D' KAJAI @ UKM

TARIKH: 10.01.2010

KATEGORI:
-K- CAR
-Proton & Open
-Extreme

under K-CAR ade lg 3 kategori kecil, which are:
-JDM
-Loco Style
-Street Racer

YURAN PENYERTAAN: RM 50 utk satu penyertaan, x kire la nak masuk under kategori apa.
CARA PENYERTAAN : kasi nama kepada Cik Chika / terus datang ke UKM Bangi pada tarikh pertandingan beserta barang hiasan spt piala,majalah,sijil2,barang aksesori kereta, dll.

HADIAH :
1st place--> wang tunai+trofi+sijil
2nd place-->wang tunai+trofi+sijil
3rd place-->wang tunai+trofi+sijil
Saguhati--> Hamper+ sijil

setiap penyertaan akan diberi sehelai t-shirt Autofest D Kajai, beg Majlis Eksekutif Festival Kajai (MEFeK), air mineral dan barangan dari majalah Kereta**

* hadiah berikut adalah bagi setiap kategori
** jika stok masih ada

selain tu, kami juga ada membuat auto show utk kereta dan pertandingan Scooter Saloon,Scoot Show,pameran dr kelab kereta, jualan barangan dari pihak sponsor, pelbagai gerai jualan makanan,etc..etc..

album foto Autofest yang lalu (diambil dari sini)

sangat cantik-cantik kan...? jom kita pi!!!! :)

VCD cerita nabi-nabi

Salam...

Well, awal tahun ni saya ada didatangi seorang gadis penjual buku agama dan VCD cerita nabi-nabi untuk kanak-kanak.
Oleh kerana pada masa itu, Alia masih kecil, so saya berikan saja pada Danial, anak buah kesayangan seorang itu.. hihi..

dan Danial rupanya sangat suka VCD Nabi Musa itu! siap hafal sepatah demi sepatah!

so yesterday, kami ke Central Mart, nampak ada VCD nabi.. so, Ibu Alia pun rembat la 2 VCD...

kami dah cuba tonton sikit di rumah..

err... tapi bahasa Indon! aduhai..

Danial, VCD Nabi Musa tu pun dalam bahasa Indonesia ke..?

anyway, gambar sangat cantik... :)

I'm speechless!!!!

Salam...

I'm speechless!!!

No 1 : Malaysia won the semi final last night!

yup.. saya sangat tak sangka Malaysia akan menang.. (well, i didn't put too much hope..)

so Malaysia menang 3-1 dengan Laos di Vientiene, and will face Vietnam this Friday in Final of the Sea Games. Good luck!

No 2 : Makcik babysitter No. 4 ini sangat rajin!!!!

Oh.. didn't i tell you that alia has just changed her babysitter this month...?

so this makcik is so rajin!!!

yesterday when i was about to pick alia, i noticed something different with alia's bag.

it was CLEAN!!! spotless!
and there's somemore!

she even sown! (pada beg itu dah terkoyak.. and i thought nak tunggu dia putus je, then i nak beli baru.. haha...)

thank you so much makcik!!! :)

Happy Birthday to us!!!

Salam..

oh ya, Happy Birthday to me! :)

semalam was my birthday, but i had to work.. (can u imagine, working on your birthday..????) sabo je lah...

anyway, pada birthday Alia yang lalu, Alia telah mendapat hadiah dari Mak Long!! tq Mak Long!!! :)

Ini....

dan ..


.


.


.




ini...
yup. Alia sangat suka kedua-duanya.. :)

Alhamdulillah....

**although ada ketika time Alia mengamuk, dia akan baling xylophone tu ke lantai!!

huhu...

Mas Kahwin meningkat kepada RM300 - apa pendapat anda..?

Salam..

saya ada mendengar Hot FM pagi tadi. dan tajuknya ialah Mas Kahwin area Selangor yang sudah meningkat dari RM80 kepada RM300 : Apa pendapat anda?

so, pada hemat saya, i think it is time ia dinaikkan, sebab sekarang ni pun, RM80 tu sangat kecil nilainya. so RM300 tu macam "ikut kadar semasa" lah..

lagi satu, ada seorang pendengar ada menyatakan, mas kahwin biasanya kita (pihak perempuan) akan gunakannya untuk membeli sesuatu yang kekal (macam emas).. tapi, dengan RM80, nak beli apa???

betul juga. like saya punya mas kahwin.. masih terlipat, dan duduk bersusun di dalam frame.. (in fact, RM10 semua tu duit lama... huhu)..

so, what do u say..???? :)

Carian Google yang sungguh lawak

Salam..

seperti biasa, pada waktu lunch yang sangat panjang di hari Jumaat ini, saya biasanya suka Google stuffs. sometimes, barang baby, but lately suka google kereta.. :)

anyway, tadi terjumpa 10 Funniest Google Suggest Result by Mashable.

so saya pun terfikir, kalau Suggest Result di Google Malaysia pula agaknya macam mana ya..?

so... here are the results!!!

ahahaha..

saya ambil yang paling simple.

:::::::::: Apa ::::::::::

my comment: aiseh.. apa itu cinta pun nak cari ke.. cinta itu kan BUTA... ahaha.. you still dunno eh..? :)

:::::::::: Bila ::::::::::

my comment: oh.. masih cintan cintun lagi...? bila hati dah sayang... bila diri disayangi.. ahahah... ada juga orang google ini ya..?

:::::::::: Siapa ::::::::::

my comment: ok, kita nampak ada beberapa variety di sini.. ada yang cari dari segi dunia akhirat (Imam Mahdi, Dajjal), ada yang cari ahli politik (Anwar Ibrahim dan Rosmah Mansor) dan ada juga yang mencari tentang Allahyarham Yasmin Ahmad. Errr... ada lagi bab cinta di sini rupanya.. hihihi...

:::::::::: Bagaimana ::::::::::

my comment: oh.. ada 2 major search di sini.. bagaimana nak buat blog (oh.. senang saja itu! contact saya, nanti saya boleh guide anda!) dan.. bagaimana nak kurus! hihihi...

:::::::::: Kenapa ::::::::::

my comment: oh.. ada banyak kategori.. kategori pekerjaan (PTD dan guru), kategori lelaki (lelaki curang, lelaki menipu, lelaki ego).. ahaha.. dan.. kategori perut buncit! hihihi....

ok la... itu saja buat kali ini.. i hope u all enjoy those as much as i do.. :) till then, take care.. and have a happy weekend! :D

Wassalam..

Saya kerja hari ini.. anda..?

Salam..

well, ofis kami terletak di KL.. so here i am.. working (and blogging). ahaha..

anda kerja juga..?

ataupun.. jalan-jalan..? :)

Anda memasak, siapa jaga anak..????

Salam..

just wondering..

ketika anda memasak, siapa menjaga anak, ya..?

Bibik atau mr suami...?

kalau in my case, of course la mr suami..

but lately alia macam...

"mengada-ngada"...

dia nak ibu dia dukung dia dan layan dia saja..

so sometimes tangan kanan memegang sudip,

lengan kiri mendukung Alia..

huhu :(

hai la Alia.. macam mana nak ada adik nih...???? ;)

Dear Ibu n Ayah...

Salam...

Dear Ibu and Ayah...

Di sini Alia nak mengucapkan...


.


.


.




Happy anniversary!!! :)

semoga kekal ke akhir hayat... amin..

dan..


.


.


.


kalau boleh, Alia nak....
5 orang adik ya! :) hahaha...

sekian, terima kasih..


Lots of love,

Alia
*p/s : anniversary 10 hb.. Alia silap tarikh la pulak.. ingat kan hari ni.. hahaha :p

Ask me! : Bagaimana hendak menjadikan blog antara blog yang 'popular'

Salam.

saya terima email baru-baru ini. (ingatkan email nak advertise di My-Alia.. ahaha..)

anyway, email tersebut berbunyi begini...

Ibu Alia,

Just nak tanya bagaimana nak buat blog yang cantik & popular macam awak? Saya cuba buat blog tapi tiada orang baca.. Dah setahun lalu saya tutup. Rasanyer Ibu Alia ada buat duit dengan blog kan, saya teruja. Minta tunjuk ajar.

hehehe... saya baca part awal2 tu bangga juga la.. ada juga orang yang kata blog saya cantik! tq very much! :)

popular..? i beg to differ. saya punya blog tidaklah popular berbanding bloggers otai seperti Redmummy, Mysuperkids, Sarakids, Mombloggersplanet dan ramai lagi!!!

cuma..

saya tertarik dengan ayat saudari saya cuba buat blog tetapi tiada orang baca... anda pasti ke tiada orang yang baca..? :) hehe...

ok la, sebenarnya benda ini mudah saja.

kalau kita nak orang ramai berkunjung ke blog kita, kita sendiri harus rajin berkunjung ke blog orang dahulu... and then, jangan hanya berkunjung saja, pastikan anda tinggalkan komen di comment box blog tersebut.

lama-kelamaan anda akan dikenali, dan networking akan di develop dengan cara itu.

buat duit..? tak da lah buat duit apa pun. cuma letak iklan Nuffnang saja.. :) itupun bergantung kepada kekerapan orang meng'klik' iklan tersebut. kalau ada, adalah.. kalau tiada, tak berganjaklah earning tersebut.. :)

tapi kalau nak blogging for money memang idak le.. tapi setakat duit sampingan tu, ada la.. :)

last but not least, saya pohon sangat saudari tersebut membaca komen saya ini.. sebab saya reply di email, email tersebut bounce balik... huhu :(

dan.. kalau ada rakan-rakan nak tambah, silakan ya! :)

*saya saja letak this post as ASK ME! so that kalau in the future ada orang bertanyakan pada saya, saya boleh just reply under this tag.. :)

Anyone misses me...?

Salam...

will update on ALia soon....

:)

stay tune...

New Moon Review: from the eye of a die hard fan of Twilight Saga

Salam..
i have just a little time to update (and i have to make my way to err... somewhere else)..
anyway, here's my review of New Moon.
i am so sorry if what i write here may offend some people.
1. i think Bella (Kristen Stewart) is a little bit mature in New Moon (compared to Twilight). and her acting skills are much better.
2. however, i think Robert Pattinson (who plays Edward Cullen) was a bit.. stiff. and too much control! he has to let loose a bit.. and her body wasn't as buff as Jacob, so it make him a little bit un-macho. oh.. sorry edward.
3. surprisingly, i like Jacob! (Taylor Lautner).. his acting skills are awesome.. and i like when he cut his hair short. and he shows his emotions towards bella! (unlike Edward, i couldn't see the love sparks between them!)
4. speaking of love, the post breaking up (edward and bella) scene was not so dramatic, compared to what we read in the novel.. so i kinda frustrated.
all in all, i like New Moon. Full stop. :)
**oh ya, and i like Alice.. :)

Advertise your business here, at My-Alia.com !!

Salam, and good day!


I have a suggestion.

Why don't WE do the PROMOTION for your blog / website / business?

here's our layout:


-->>For the Top Banner (700 px (wide) x 125 px (height)

~RM 50.00 per month

-->>For the sidebar banner (125 px (wide) x 125 px (height)

~ RM 25.00 per month

-->>For the post in My-ALia.com (review/write up on your products)

~ RM50.00 per entry

-->> For the text advert (at the bottom of entry, before the comment form) the red arrow in picture above shows an example.

for example : Branded kidswear, please visit here

~RM 25.00 per month (this advert will show at the bottom of the entries for the whole month!)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Here's why you have to promote your business with us!

You see, http://www.my-alia.com/ gets about 200-300 unique visits per day (Monday to Friday). And the page views can be up to 2,301 per week! (see below)



And in a month, the total visits can be up to 5, 626 unique visits per month! (and page views 7, 757!) (see below)


And we are listed on Alexa ranking too!



~to promote your products / business / events etc

Well, didn't i tell you that Google picks up keywords from My-Alia.com easily..?

here's an example.

I did a review on Autofest at UKM.

Now, within 3 hours, it is already listed at Google Search! (and not to mention, My-Alia.com is on top!)

Update!!!

-recent issues regarding the usage of BPA free bottles (my post was this one and this one)

And guess what...?

this is my stat for last month:



So, how would you like to put your products listed among top searches on Google..?

so.. ACT NOW!!! contact me at sitizuhaini@gmail.com . tq.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)