Pages

Search This Blog

Aik.. Dah mahu duduk di belakang???

Salam...

Baru-baru ini setelah selesai berurusan di kedai, dan hendak pulang ke rumah, encik hubby jokingly opened the back door of his car.

Tak disangka-sangka, alia pun masuk, dan duduk di belakang!


ahaha.. biasanya dia akan duduk dengan ibu dia di hadapan! :)

agaknya alia dah rasa dirinya 'sudah besar' kot..

ye ke Alia...?

**but itu kali yang pertama dan terakhir la, sebab after the event, saya tak bagi alia duduk belakang sorang2.. sangat bahaya.. takut ayah dia emergency break dll. So kalau dah 3 tahun baru kami akan 'transfer' alia ke belakang kot.. Now still di depan! :) hihi...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

4 comments:

** Perfect Love ** said...

Salam kenal kak..
Waa comel anak akak ;-)

Farra Dhelina said...

ank sy mirza takmo duduk belakang..nk duduk depan..

yg best nya, nk duduk dgn abh dia yg tgh driving..ohh..sgt tension..sbb dia yg nk pegang stereng..kekonon dia yang drive! hahaa ;)

sgt bhya kan..ntah bila la nk duduk belakang.. adehhh ;}

Anonymous said...

gaya alia duduk mcm ery jgak. skrg dia x nak duk dlm car seat dah...nk duk belakang! payah tul nk balik keje skrg..pg2 okla dia mamai...has kdg2 tpaksa berenti tepi jln..pujuk dia duk dlm car seat..br blh drive....

Mimi said...

zu.. pasangla ur carseat kat belakang! dats wat i did.. and the most important thing is to child lock both back doors!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)