Pages

Search This Blog

Anda pernah makan di Johnny's?

Salam...

Well, dengan perasaan bangganya, ingin saya umumkan, saya dah pernah makan di The Johnny's! :)

Selama ni duk lalu lalang saja depan restoran ini..

And then satu hari itu, my boss ajak keluar time lunch. Kami ke One Utama. (oh.. OU sangat dekat dengan PSN, sepelaung je.. haha)

And then, my boss ajak makan di The Johnny's.

Saya kata ok. (tapi lepas tu saya bisik pada boss, "makanan apa yang ada di sana, ya")

muahahaha..

So inilah rupa meal saya...

*so far itu adalah kali pertama dan terakhir. ahaha...

sedap juga rupanya, ya...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

8 comments:

ZuH@iLieY said...

kakni...johnny ni kalau makan yang steamboat dia lagi sedap....laaagggiii sedap kalau kakni mintak kuah steamboat tu tomyam...mmg sedap...

Mummy Dasy said...

betul betul betul..steamboat dia harga berpatutan ah gak plus kuah tomyam..kitorang klu gi ctu Daneen mesti cakap "Adik nak masak2 sendiri"

Fid said...

saya tak pernah hukhuk

Anonymous said...

pernah! yg kt jj wangsa maju.. but y zu ckp "kali pertama dan terakhir"..x kena dgn selera ke?

~mIsS_p00h~ said...

Erk~

jarang dgr org g johnny's mkn nasi grg! Selalunye org cr steamboat die~ tp dr sndiri pn x pnh pg lg hehe.. :)

Erk lagi~

g mkn d OU? mai la singgah kota damansara~ ofis kte kt sn! :D

Zuhaini said...

Ely:
oh.. ye ke..? patutla kat logo dia ada gambar stimbot!

Mummy Dasy:
hehe.. pandainya Daneen.. hihi :)

Fid:
samalah kita! saya baru skali tu je.. :)

honeylanz:
hehe.. tu yang terakhir buat masa ini la.. :)

Miss Pooh:
oh.. ya ka..? ntah la, member suh makan nasik.. saya pun makan la nasik! ahaha :)

hehe.. kota damansara? dah dekat dengan sungai buloh, kan?

Zety Zin said...

makanlah steamboat dia. best!

mama danial and eva said...

ya, kena makan stim bot dia...pada kekna, biasa saja stimbot dia...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)