Pages

Search This Blog

Anugerah Juara Lagu (AJL) ke 24 - siapa pemenangnya..???

Salam...

yup, tak perasan pula, malam ini event nya.. Anugerah Juara Lagu (AJL) yang ke 24.

Agak2 siapa yang menang ya...?

lemme see...

i think, yang ada chance / yang saya rasa boleh menang:

-Faizal Tahir (Bercinta)
-Misha Omar (Cinta Adam dan Hawa)


-Estranged (Aurora)

and...

-Bunkface (Situasi)

tapi there are others yang not bad juga..

macam Yuna..Aizat (sampai 2 lagu dipertaruhkan! Kau Aku dan Pergi...)

so.. who's your pick ???

pic by google

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

11 comments:

zailamohamad said...

YUNA!!!

Jard The Great said...

hehe. lov yuna!!

http://innit.nuffnang.com/view.php?id=166735

salwa said...

yuna kut
i suka gak lagu rindu terhenti tu sedap

Zuhaini said...

zaila:
oh.. hang suka yuna eh..? aku so-so je.. ahaha :)

Jard:
oh, u pun??? ok, we'll see... hehe :)

salwa:
aiyo. ramainya suka yuna! :) hehe.. x dak sapa ke suka faizal tahir ni..? :)

♥Hernee Nazir♥ said...

sy sokong faizal tahir..yuna pn ok gak la..hehehe

kte google gmbr faizal thir yg same..hehehe

Zuhaini said...

hernee:
kalau faizal tahir menang kita sorak sama-sama ya! hehe..

a ah la... dah itu je yg ada.. hihi.. :)

zarin said...

ish i memang ketinggalan ketapi...yg tau misha omar ngan estranged je hahaha..
i suka sora jantan faizal tu..best:)

sujaihah said...

haii..sedap nyer

Mr Kamikaze said...

Gua rsa BunkFace...Hidup Indie Band!!!

Farra Dhelina said...

faizal tahir kot!!

unlisted_one said...

Salam kenal ya..thanks for dropping by my blog..nanti dtg lagi ya..

Rasa mcm Yuna bleh menang!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)