Pages

Search This Blog

Apa anda buat waktu jalan jem?

salam...

as usual, pagi tadi ke ofis jalan jem lagi.. and kami terpaksa guna Guthrie Highway, alhamdulillah, sampai sebelum pukul 8.00 am! :)

Tapi kalau jem, anda suka buat apa...?


-dengar lagu kegemaran anda (CD, Radio)?

-baca surat khabar? (saya pernah ternampak seorang pemandu buat begini!)

-berborak-borak?

-sms?


kalau saya, pagi tadi saya .....

.

.

.


makan ubat! :)


yup.


besides makan ubat, time jem saya suka mengunyah! so kalau ada kacang, bagai tak terasa sedang mengharungi jem! :)

anda pula...?

*pic googled*

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

12 comments:

sujaihah said...

baca majalah....heheh

Zuhaini said...

sujaihah:
wah.. tu lagi best! u drive ke atau en suami yang drive..? :) kalau u jadi co driver, best kan.. rilek je.. :) hihi...

CiKaYu said...

balas sms...wakakak

Fid said...

jalan jem saya membebel laa
pot pet pot pettt

izzahazfar said...

sejak p keje dgn suami...selalu gak kena jem..tambah2 kena lalu jambatan pulau pinang...jenuh...

suami pulak mmg jenis tak leh jem..hahaha dia hangin dan alternatif nyer..kami suker melencong...tak balik selagi jem tak berkesudahan...
huhuuh....

Zety Zin said...

menyanyi melalak dalam kereta. hahaha.

Zuhaini said...

cikAyu:
ahahah :) wah.. hati2.. karang kena saman tu!

Fid:
hihi.. membebel dengan siapa..?

izzahazfar:
oh.. begitu.. best juga kalau dapat melencong kan..? :)
pergi sarapan ke.. :)

zety:
yup. tu salah satu release stress! :)

Queenin Murni said...

ngeh ngeh.. me melalak! nak buat benda lain tak sempat.. maklumla, jln kl ni kene fokus. even tak bergerak pon, ada jek kereta or motor nak menyelit2 tak tentu pasal..

Didi Nadhirah said...

tgk2 org sebelah tgk2 bangunan walaupun dah sellalu tgk bangunan yg sama

Zuhaini said...

Queenin:
yup.. sangat betul! esp mat-mat rempit tu.. suka sangat menyelit!

Didi:
ahaha.. sama dengan saya.. tengok kot2 ada banner baru.. tapi suami sangat suka bukak topik "Jalan ini namanya apa?" ahahah :)

kakyong said...

kakyong hari2 dok rumah.. LOL.. dah lupa camana keadaannya bila balik kerja & jln jammed... ;)

Zuhaini said...

kak yong:
hihi.. oh ya, lupa la kak yong dah jadi suri rumah.. well, best kan duduk rumah? x dak jem-jem nih.. :(

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)