Pages

Search This Blog

Apakah cerita kegemaran anak (atau anak buah) anda???

Salam...

Hihi.. saya nak tanya satu soalan cepumas ni.

Apa cerita kegemaran anak (atau anak buah) anda...? :)

Kalau Alia, dia sangat suka

-Thomas and Friends!
pic by thomasandfriends.com

*sampaikan semalam, time x dak letrik pun alia boleh lagi kata : "Omes! Omes!".. dia suruh kita buka VCD Thomas.. :(

So, kawan-kawan Alia suka tengok apa...???? :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

8 comments:

Mimi said...

haha...zu, awisy pun no 1 fan thomas.. dh byk dh collection train dia ;) kalau alia panggil 'omas', awisy lak 'bimas'.. haha mcm-mcm

Noy said...

darwish suka Hi 5 and barney.. :) Tapi darwish lebih suka tgk iklan

Anonymous said...

aeiry suka tgk "coyo"...pocoyo! x berkedip mata dia...

Sz said...

zuhaini:
kalo anak2 sy ikut peringkat umur dia...sarah,masa kecik2 dl (<1yr) suka sgt tgk barney pastu tukar ke lain plak...skrg (4yr+) suka tom&jerry, Ben10 etc...

~mama|sarah|syimir~

Ieza said...

rasanya masa anak2 ieza kecil diorg suka sgat tengok tom and jerry..dn ank sedara ieza yg umur setahun lebih sekarang ni pn fanatik tul ngan cartoon tom and jerry ni..

Chempaka Aurora said...

Hye. Salam kenal..selalu jadi silent reader aje :-) Btw, anak saya Tasnim suka tengok Jim Jam & Sunny. Selain tu, dia suka tengok Upin & Ipin. Keterujaan dia macam saya teruja tengok Boys Over Flowers.

Nadiah Sidek said...

wonderpets! ;)

Zuhaini said...

Mimi:
oh.. leh geng ngan alia la lepas nih.. :)

Noy:
oh, ya ka? Alia x suka barney, x tau kenapa. iklan pun dia suka yg ada baby je.. haha :)

Honeylanz:
hehe.. alia x layan pocoyo.. saya bukak aritu, dia buat tak tau je.. hihi :)

sz:
oh.. ada evolusi ya..? ahaha..

Ieza:
Tom n Jerry ya..? zaman saya kecik2, saya suka la! tapi alia x suka sangat.. haha :)

Chempaka Aurora:
*sedap nama.. hihi..
oh ya! Upin ipin pun alia suka! hehehe :)

Nadiah sidek:
hehe.. alia x suka wonderpets.. :(

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)