Pages

Search This Blog

Fesyen rambut manakah menjadi pilihan anda?

Salam...

Tak silap ada hairstyle untuk 2010. But then again, biasalah, tepuk dada tanya selera!

SO, here are some hairstyle yang common.

Yang mana menjadi pilihan anda...?

-rambut panjang:
-a-

-b-


-c-
-d-

-e-

-f-

-rambut pendek:

-1-

-2-

-3-


As you can see, saya takrifkan "rambut panjang" bila rambut tu cecah bahu dan "boleh diikat".. (macam anak kita, kalau rambut dah panjang, kita buat ponytail dll)

So, which one do you like...? :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

11 comments:

Queenin Murni said...

sy suka yg D and no.3..


hubby ckp, rambut pendek nampak comel.. :P


muahahha!@ lariksss...

Zuhaini said...

Queenin:
a ah la.. D dan 3 tu cute!

♥Hernee Nazir♥ said...

hernee suke B n 1.. :)

Zuhaini said...

Hernee:
hehe.. cute fringe kat B tu.. yang 1 tu nampak stylish kan..? :)

Hanna said...

Rambut thn 2010 sy ialah ---> rambut pendek no.1 <--- itulah fesyen sy sekarang,tp fesyen kt rmh je lah..kt luar tutup..hehe..

azzamoro said...

saya suka rambut panjang. tp mcm dah rimas sekarang ni. plan nak potongla hujung minggu neh.. so 2010 bermbut pendekla...

saudah said...

saya suka 1 - meg ryan kan?
tapi hubby tak kasik. dia suka saya berambut panjang. tapi saya warning, nak rambut panjang boleh, tapi bila vacuum rumah, jgn merungut rambut byk bersepah..hehe

aCu said...

saye suke C!! =D

Zuhaini said...

Hanna:
oh.. no 1 tu cute! :)


azzamoro:
oh.. tu lah.. saya pun agak rimas kalau berambut panjang.. tapi nanti dah potong, rasa nyesal lak, sebab dah x boleh ikat rambut.. huhu :(

acu:
C cun kan..?? :) acu bila nak buat rambt gitu...? hahha...

Anonymous said...

thn 2009 pernah buat rambut panjang b) n rambut pendek 1)

2010 : tgh tunggu rambut pjg cecah bahu ;)

Zuhaini said...

honeylanz:
wah.. orait. tak lama je lagi tu.. :D

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)