Pages

Search This Blog

Hobi yang pelik!

salam...

Ibu alia ada satu hobi yang pelik...

iaitu.. mengumpul coasters! :)
coasters tu apa...? ala, alas cawan tu! saya panggil coasters. Tak tahulah u all panggil apa.. ahaha.. :)

so, setiap kali saya ke hotel.. hotel ternama atau hotel murahan (tapi biasanya hotel murahan, tak disediakan coasters la pulak!), saya akan kumpul SEMUA coasters yang saya jumpa! :)

Untuk apa...? saja je! sebagai kenangan... :)

anda pula suka kumpul apa....?

:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

9 comments:

Hanz said...

tak pelik tapi unik! teruskan! :>

Anonymous said...

tak pelik. sbb has pun if jenjalan..mmg suka cari coaster ni

CiKaYu said...

tak pernah pula dgr kumpul coasters. saya selalu kutip botol-botol shampoo or shower gel.

mama danial and eva said...

mana gambar collection nya? bagilah tengok?

Mommy Lyna said...

Kumpul duit pahtu bg kat tokei supemarket bole x? Huhu.

aCu said...

saya suke kumpul spare part. senang kalau hilang satu, ade 9 lagi beratur. hehe

reena said...

kite plak kalo dok hotel rembat shower cap je memanjang sbb malas nk pi beli.... haha...

Nurhayati said...

kalau kat hotel kumpul kotak mancis. ;)

Zuhaini said...

Hanz:
hehe.. tq.. saya ingt kot pelik.. :)

honeylanz:
hehe.. kita leh geng la! :)

cikayu:
oh.. tu ada gak kadang2 tu.. :)

mama danial:
oh.. banyaknya kat umah mak.. huhu :(

momy lyna:
oh, baguslah gitu! jimat duit! :)

acu:
sparepart apa...? spare part beskal...? hihi..

reena:
oh.. saya tak slalu pakai shower cap tu.. ahaha... tu pasal tak rembat shower cap.. :)

nurhayati:
oh....? menariknya! ahahah :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)