Pages

Search This Blog

My-Alia.com Giveaway Special!

Salam... *this is a sticky post*

Sudah tiba masanya untuk My-Alia.com Giveaway Special!

(why special? because kali ini hadiahnya telah disponsor oleh sesorang!)

ok, nama pun Giveaway, so sebenarnya mudah saja!

Tak perlu slogan.. tak perlu jawab soalan etc.

Apa yang pihak penganjur akan buat adalah:

Cabutan.. Siapa akan buat cabutan? Sama ada Alia atau Danial, nanti kita tengok macam mana.

Bagaimana anda hendak menang?
Senang saja:

4 tiket - untuk satu entry di blog anda
1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di My-Alia.com
1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di Danial's and Eva's Diary
1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Facebook anda (sertakan link ke page ini)
1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Twitter anda (sertakan link ke page ini)
1 tiket - sekiranya anda letak banner My-Alia.com di blog anda (banner ada di sidebar)
1 tiket - sekiranya anda letak banner Danial's and Eva's Diary di blog anda

*updated!

1 tiket - sekiranya anda letak banner Kedai Gambar Kami di blog anda (banner code ada di sini)




-total : 11 tiket

Hadiah yang ditawarkan:

Grand Prize:

Satu (1) Baby Slings brand Little Pods Pouch Style Baby Carrier (retail price RM80.00) warna biru turqoise





-Hadiah ini ditaja sepenuhnya oleh : Mama Danial dan Eva (gambar littlepods sling dari google)

Consolation prize:

Tiga (3) hadiah lagi berupa barangan dari Lovely Lace yang berharga sekitar RM20-RM30 setiap satu.

-Hadiah ini ditaja sepenuhnya oleh : Ibu Alia.. :)

Tambahan hadiah:

Tiga (3) voucher bernilai RM20 dari Kedai Gambar Kami

-Hadiah ini ditaja Cik Catlina dari Kedai Gambar Kami


So, There you have it! Lagi banyak anda laksanakan, lagi tinggi peluang anda untuk memenangi Grand Prize! :)

Giveaway ini bermula dari 19 Januari 2010 dan berakhir pada 31 Januari 2010 (Ahad) Jam 11.59 malam.

Sekian, and good luck!


Ok, so here's my list of contestants,

Please take note ya, saya mungkin ada tercicir nama anda/ link anda, atau apa saja, please check. tq...

saya tulis di sini link anda beserta dengan kriteria yang saya sudah listkan di entry ini:

Mengikut format di bawah:

url anda >>1 entry di blog 4 tiket >> follower My-Alia.com 1 tiket>> follower Danial & Eva's Diary 1 tiket>> Facebook 1 tiket>> Twitter 1 tiket>> My-Alia.com banner 1 tiket>> Danial & Eva banner 1 tiket >> banner Kedai Gambar Kami 1 tiket

so contohnya:

bajubaby.blogspot :
~ 4 tiket >> tiada >> 1 tiket >> tiada >> 1 tiket >> tiada >> tiada >>tiada

so, here's the list:

1. Honeylanz (http://honeylanz-mydream.blogspot.com/)

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket

2. rosrusli.blogspot.com (ibu ayra)

~4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket

3. narizan.blogspot.com (yantzyeem)

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket

4. zaikulim.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

5. damiafamily.blogspot.com (Pn. Rosidah)

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket

6. herneenazirlife.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

7. precious_innocent.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada

8. noiya.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >>1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket

9. aimymardhiah.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

10. aslindaa.blogspot.com (kak ngah)

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

11. liwaniel.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

12. suzie284.blogspot.com (mama zharfan)

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> tiada

13. akuyangria.blogspot.com (Rya Rizyana)

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

14. izancute.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada>> 1 tiket >> 1 tiket

15. segalanyerkuterima.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

16. inahasan.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket

17. inasepi.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket

18.seindahbayu.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

19.ayuarjuna.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket

20.fztogether.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada>> 1 tiket >> 1 tiket

21.izzahazfar.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >>tiada>> 1 tiket >> 1 tiket

22.ieyza83.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket

23.mummyalyssa.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >>tiada>> 1 tiket >> 1 tiket

24.blogjuniza.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket

25.my-contest-blog.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >>tiada>> 1 tiket >> 1 tiket

26.ogy2112.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket

27.just4contests.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

28.aishahmegahasz.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

29.sayapunyastory.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

30.nurnuha-syakila.blogspot.com
~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

31. keranakitahambanya.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

32. http://bytcontest.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

33. http://wahimazya.blogspot.com/

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

34. aqis090209.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

35. zakwan-afif-najmi.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket>> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

36. marsha-marshashahirnnia.blogspot.com

~ 4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada>> 1 tiket>> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

37. wfwifamily.blogspot.com

~4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

38. miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com

~4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1tiket >> tiada >>1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

39. Ummi Khayra adrinis.com

~4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket

40. jomjoincontest.blogspot

~4 tiket >> 1 tiket >> 1 tiket >> tiada >> tiada >> 1 tiket >> 1 tiket >>1 tiket

:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

82 comments:

zai kulim said...

tunggu bakal zai join...

Asmahani said...

salam ibu alia @ zuhaini..

rasanya ini first time sampai sini walaupun dah selalu nampak nama kat SAN dan MBP.

Nice blog. Saya sangat suka isi kandungannya..

I'll join this giveaway. Tunggu... :-)

Zuhaini said...

zai kulim:
ok. oh ya, hadiah zai aritu saya dah beli, tapi macam x best je.. nanti nak tambah satu lagi barang, lepas tu nanti saya mintak mr suami poskan ya! :)

asmahani:
salam.. oh ya ka? terima kasih..
ok. no prob! :)

Hanz said...

Zu, pouch tu what size? better inform Zu..x semua baby boleh muat coz pouch kena sizing yang betul...RS takper lagi...

Zuhaini said...

Hanz:
oh.. i missed that detail. sorry ya. Pouch tu saiz M, sesuai untuk Newborn sampai baby 15 kg. Ukuran senget dari bahu ke pinggang ialah 23 inci. (nanti saya update di entry ya) Tq! :)

Ibu Ayra said...

salam kenal...

saya dah join...

http://rosrusli.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Zuhaini said...

ibu ayra:
ok, tq. noted. nanti saya up satu list contestant ya.. :)

ZuH@iLieY said...

nak jugak!!!!!!

yantz-yeem said...

hai...sy dah join giveaway ini n dah ikut smue term & cond!!!dah war2 kan kat my FB gaks...nie link saya cek it out!!!

http://narizan.blogspot.com/2010/01/my-alia-giveaway-special.html

emel: asoi80@yahoo.com

Zuhaini said...

zuhailiey:
jon la join. :)

yantz:
ok, tq. nanti saya terjah ya! :)

♥Hernee Nazir♥ said...

nk join gak leh x?

Zuhaini said...

hernee:
sure. jemput lah! :)

zai kulim said...

zai da join..

http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special31jan.html

Rosidah Hj. Romli said...

Salam kita pun nak join giveaway

http://damiafamily.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Tiket tu tiket apa ekkk
Kita juga akan war-warkn dlm fb

nanti terjah blog kita tengok cukup syarat tak..

TQ

♥Hernee Nazir♥ said...

wahai ibu alia.. sy dh join dh..

http://herneenazirlife.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

alia cantik manis..danial kacak lagi segak.. cabut name auntie tau..hehehe

Zuhaini said...

zai:
ok, noted. tq! :)

Rosidah:
ok, tq. tiket tu tiket untuk cabutan. sebab pemenang akan dicabut. :)

hernee:
haha.. tq. :)

precious innocent said...

zu, akak dah join kat sini (zu pun dah baca kan, xpe la akak just update je)..

-mama emma®-

Zuhaini said...

mama emma:
yup. dah baca. tq. bagus juga habaq di sini, tak la saya tercicir nanti.. :)

aCu said...

kalau saya masuk, cnfirm saya menang. tapi saya tade anak. jadi saye kasi chance kat org lain la ye.hehehe

Nurul + Nordin said...

Salam ibu Alia..

sy nak join gak giveaway ni ye..

http://noiya.blogspot.com/2010/01/sudah-tiba-masanya-untuk-my-alia.html

sori, td lupe nak tulis tajuk dah publish plak..

Zuhaini said...

acu:
ok.. tapi tu ada 3 adiah lovely lace, x mo..? :)

Nurul + Nordin:
ok, tq.. :)

Aimy said...

Salam, saya join giveaway ni ye..

http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special31jan.html

Zuhaini said...

Aimy:
ok, tq.. :) and good luck!

atfina said...

pertama kali singgah di blog ibu alia ni..salam kenalan...insyaAllah akan saya join kemudian..

kakngah said...

hai.. nk joint sama..

http://aslindaa.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

liwaniel said...

salam..

saya join ye

http://liwaniel.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

saya dah war2 kat facebook dan twitter..

facebook id: wanie latifi
twitter id: liwanielcanvas

email: iwanie@gmail.com

mama zharfan said...

salam..
me dh join

1) i dh jd ur follower =1 tiket
2) i dh jd follower danial's & eva's diary = 1 tiket

tq nanti bila i dah buat blog posting, i inform again ;)

mama zharfan said...

and...
i dh buat blog posting:
http://suzie284.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

= 1 ticket

and...
i dh letak ur banner at my side bar!! = 1 ticket

tq!!!

Zuhaini said...

atfina:
ok, no prob.

kak ngah:
boleh.. ok, tq! :)

liwaniel:
ok, tq.. :)

mama zharfan:
ok, thanks. :)

nanti saya update list ya. tq....

Rya Rizyana said...

Dah join = 10 tickets

http://akuyangria.via.my/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Zuhaini said...

Rya:
ok, thank you.. and good luck! :)

Anonymous said...

Wow! Giveaway contest wor! Nice

izan cute said...

dah join..

http://izancute.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

segalanyer kuterima... said...

joinn

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special31jan.html

inahasan said...

http://inahasan.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special31jan.html

inasepi said...

salam...


Ina plak nak turut serta leh..

http://inasepi.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special31jan.html

anin said...

salam

yeay dh join ..terima kasih
sini link ye

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Zuhaini said...

Joshua:
yup. i do run giveaways, once in a while.. :)

izan cute:
ok, nanti saya update list ya. tq...

segalanyer kuterima:
ok, noted. tq..

inahasan:
ok.. tq..

inasepi:
ok, tq.. :)

anin:
ok, nanti saya update list.. tq.. :)

AyuArjuna BiGoshh said...

udah join...

blog
http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

follow- alia blog udah
follow-danial dah

facebook- http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/?ref=home

twitter- huhu takde

banner- alia done
banner- danial done

Zuhaini said...

Ayu Arjuna:
okeh. tq.. and good luck! :)

ZiE FAUZi said...

salam,dah join..tgk2 la yer,kot ada yg tak kena....

http://fztogether.blogspot.com/2010/01/my-alia-giveaway-special.html

izzahazfar said...

salam kak..
saya ader buat entyry simple ttg ini..

http://izzahazfar.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Zuhaini said...

zie:
ok thank you.

izzahazfar:
wokeh, tq.. :)

ieyza said...

salam
saya rasa cam dh hantar entry
tapi naper takde yer??
oklahh
hantar lagi sekali....

http://ieyza83.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

thanxxxx

mummyseri said...

Salam kenal n ziarah..kite join giveaway ini :)

http://mummyalyssa.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

TQ :)

juniza said...

Ju joinnn..


http://blogjuniza.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

juniza said...

Ju joinnn..


http://blogjuniza.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

ogy said...

ogy menjoinkan diri..


http://ogy2112.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special31jan.html

luvablekids said...

Hi Alia,

Here is my entry...thanks much!

http://just4contests.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?ref=name&id=100000146383834

luvablekids@gmail.com

Zuhaini said...

dear all,

tank you very much. saya akan update list noon atau petang ni ya.. tq... :)

onniey84 said...

nak sertai jugak..saya dh jd follower ;)

Zuhaini said...

onniey:
ok. nanti kalau da buat entry atau lain-lain tu, bagi link u di sini ya! tq..

Aishah Megahasz said...

Salam, ini entry dari saya...

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Sudah jadi follower kedua-dua blog

Sudah war-warkan dalam facebook (facebook id: Aishah Megahasz)

Sudah war-warkan dalam twitter (twitter id: Aishah Megahasz)

Sudah letak ketiga-tiga banner di blog

Gigih betul sebab nak menang hadiah... :D

Uwa said...

hi,

Saya dah join.
Sila la semak. Harap-harap dapat la hadiah 1st tu.. baby nak kuar 17.2 ni.. hehehhehe

http://sayapunyastory.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

syakila said...

kila join..

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

DENGAN BANGGANYA SAYA DAH JOIN CONTEST:

LINK : http://keranakitahambanya.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

jemput amsuk ya ibu alia....

Zuhaini said...

aishah:
sudah update.. tq..

Uwa:
ok, tq! :)

shakila:
ok, sudah update. sila check list..

NORMI:
ok, tq.. saya dah update list.. sila check ya.. tq.. :)

onniey84 said...

saya dh join yer...kalau ada silap, maklum saya yer..
tq

onniey84 said...

http://wahimazya.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Zuhaini said...

onniey84:
ok, dah update.. :)

Marsha said...

Salam Perkenalan..
Harap tak telambat lg untuk join giveaway ni...(^_^)
Sy dah join....
Ni link...

http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Kalau ade yg xcukup inform ek..
TQ..(^_^)

Marsha said...

Lupa plak...sy dah war2 kan dalam fb sy giveaway ni....(^_^)

Rya Rizyana said...

NO 13 ade perubahan link..

http://akuyangria.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

Rya Rizyana said...

upadate..
dah ltk banner kedai gambar kami juga,,
total 11 tiket

PapaMama Zakwan said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

salam
mamazakwan dh join..
sila terjah ye..
tq :)

Zuhaini said...

ok noted.. :)

Marsha said...

Salam. Sy dah join giveaway awak smlm. Tp nama sy xde dalam list lg...huhuhu

Zuhaini said...

Marsha:
ok, sorri.. tercicir la tu.. maaf ya..

Marsha said...

Its ok ibu Alia...xpe..(^_^).
Thanks ye sbb dah masukkan sy dalam list...(^_^)

mama danial and eva said...

wow......ramainya join....

AYU IDRIS said...

Salam...silalah jengah blog saya ye....tq...
http://wfwifamily.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

miemiey said...

SALAM DAH JOIN...
http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

ID FACE BOOK...
miemiey_najaey

cam tu ke nak bg id facebook...

UmmiKhayra said...

Salam zuhaini,

Nak join last minute

hehhehehe

http://adrinis.com/blog/2010/01/my-alia-com-giveaway-special.html

Em's Family said...

salam

saya join juga.. tengoklah berapa tiket saya dapat yer :)

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/01/my-aliacom-giveaway-special.html

tinggal tak buat announcement kat facebook ngan twitter jer, yang lain semua buat

terima kasih

Anonymous said...

Amiable post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Anonymous said...

Thank you, that was extremely valuable and interesting...I will be back again to read more on this topic.

Anonymous said...

Fantastic blog, I had not come across www.my-alia.com previously during my searches!
Continue the excellent work!

Anonymous said...

Thanks for sharing this link, but unfortunately it seems to be offline... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at www.my-alia.com could post it.

Thanks,
Oliver

Anonymous said...

Thanks for sharing this link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at www.my-alia.com could post it.

Thanks,
William

Anonymous said...

Thanks for sharing the link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please answer to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at www.my-alia.com could post it.

Thanks,
William

Anonymous said...

Thanks for sharing the link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at www.my-alia.com could post it.

Thanks,
Daniel

Noraini said...

Salam....
saya dah join http://norani03.blogspot.com/2011/01/my-aliacom-giveaway-special.html
tq!!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)