Pages

Search This Blog

Pengasuh di sekitar Saujana Utama dan Sri Pristana

salam...

Malam tadi Ayah Alia, saya dan Alia ke OU. Kami dapat tiket free untuk Tooth Fairy.

So, semasa kami sedang makan malam (menanti show pukul 9 mlm), Makcik Babysitter no 1 telefon.

Aunty Lina namanya. Dulu masa kami first time ke Saujana Utama, kami hantar Alia pada beliau. Alhamdulillah. Kami sangat puas hati dengan jagaan Aunty Lina ni.

Sampailah awal tahun lalu di mana kami terpaksa berpindah ke keramat (sebab bapa operate etc).

So Aunty Lina sedang mencari anak-anak untuk di asuh.

Kalau anda berminat, sila isi borang di bawah blog ini bertajuk Contact Me, dan saya akan berikan details beliau.

Sekian, terima kasih.

*khidmat masyarakat special oleh ibu alia.... :)

~terasa kesian juga sebab kami dah serasi dengan babysitter sekarang, kalau tak, kami hantar je Alia padanya.. huhu... so, kalau ada yang berminat, contact saya ya. tq....

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

9 comments:

a m l y n y x said...

salam. pengasuh anak kat SP tu masih memerlukan anak utk diasuh ke? klu ya, boleh bg detail kat email saya x? dreamzaliveus@gmail.com.
anak saya 5bulan.

nirmala said...

boleh email kepada saya maklumat babysitter tersebut. coz sy akn berpindah ke sana tidak lama lagi.
nriduan@yahoo.com

Azmie said...

salam..mohon email kepada saya no phone pengasuh di SP tu..sya berpindah bulan 6 2011 ni...plz email tu azmieanuar@gmail.com

tqvm

-RiN- said...

salam...boleh tolong bagi no baby sitter tu pada email saya hazzereen@gmail.com
nak mintak tolong tanyekan kwsn kejiranan saujana utama if ade org nak jage bb lg.. TQ

Nasrul Hakim said...

salam, boleh pas number aunty lina tu tak. anak saye 3 bulan. tgh cari baby sitter. saye duduk seri pristana. mail detail kat nasrulhakim@live.com ye. urgent da ni.

Suhana su3 said...

Tlg hanta details aunty lina ke honey_ana2000@yahoo.com. Saya nk cr utk anak sy 2y

Anonymous said...

Tolong email saya details aunty lina.saya sedang mencari bbsitter utk puteri sya yg umur 6 bulan.wss_ary@yahoo.com TQ

shahida said...

Assalamualaikum mummy alia, boleh tolong email dekat saya, fon number dan alamat rumah Aunty Lina? Email add shahida_226@yahoo.com
Saya tgh mencari bs utk anak saya umur hampir setahun.thanks so much ya :)

Nurul Ainis Daud said...

Assalam mummy alia...boleh bg contact no.aunty lina? Tak lama lg saya akn berpindah sana..thanks

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)