Pages

Search This Blog

Titiwangsa, Wan and Alia...

Salam...


Pagi ahad yang lalu, kami telah mengajak Atuk dan Wan ke Taman Tasik Titiwangsa.


Kadang2 bukan kami yang ajak, Wan yang beria-ia nak bawa Alia ke taman.. :)


So, ibu Alia ikut sajalah...


Seperti biasa, permainan yang Alia suka, tidak lain dan tidak bukan adalah ini:


Saya panggil "kuda"..


Semua kuda telah Alia naik. Saya kata cuba satu je.. dia nak naik semua jugak! agaknya dia rasa lain kuda, efek dia berbeza kot.. hihi :)


anyway, Wan mula berjalan sikit-sikit.. (sambil dipapah / dibantu oleh rakan baik Wan, Wak Joe - kanan-)


Here's a short vid clip of how Wan is doing:


Alhamdulillah, tak lama lagi tu, boleh berjalan seperti biasa kot.. :)


Lepas ke taman, kami pekena teh tarik! What a blissfull sunday morning... :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

7 comments:

yaya said...

serius bila baca cerita u ni buat i teringin nak bawa adam ke titiwangsa.....

precious innocent said...

go go to ur father..

dulu kat rumah (ipoh) akak nie, ada 1 chinese man, masa memula dia pakai tongkat mcm yg ayah dila pakai nie la.. pelan2 dia round children's playground depan rumah akak...

lama jugak la dia btongkat 4kaki tu.. lepas tu dia tukar tongkat tirus tu, rasanya mayb dia dah boleh jln stabil kot...

lamaaaa lepas tu, dah x pangkat tongkat dah pun... mmg miracle sbb akak tgk dr dia xleh jln, smp dia boleh jln sdiri tanpa ptlgan org lain...

so, i know ur father can do it!!

-mama emma®-

Zuhaini said...

Yaya:
hihi.. apa lagi! jom la! :)

Zuhaini said...

mama emma:
oh.. thank you.. tapi it really takes time la.. kena banyak bersabar... :)

aCu said...

oh..bapakku kelihatan spt better ya skrg.alhmdllh.

Didi Nadhirah said...

dah lama tak g titiwangsa

Zuhaini said...

acu:
yup. alhamdulillah.. tapi masih lagi pening2, sometimes sakit2 kaki lagi...

didi:
dah lama ye..? jom la.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)