Pages

Search This Blog

Wanita .... Boros????

salam...

Saya maybe bias, sebab saya sorang perempuan/wanita.

Tapi ada sesetengah lelaki suka mengatakan bahawa Wanita ni pemboros! Ya kah?

Saya rasa, tak semua. Ada je lelaki yang boros! :) dan ada je wanita yang pandai berjimat!

~ini adalah topik Debat dalam rancangan Macam-Macam Aznil tadi... ~ Nice one, huh!

:) What say you.....?

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

7 comments:

Nurhayati said...

tak semua boros..
nampak perempuan boros sbb barang2 perempuan ni byk jual dari laki. pastu byk pilihan dan harga yang berpatutan. tgk saje la kat shopping complex.. pompuan je dah cover satu level, laki siap satu level ngan barang kanak2 hihi

Zuhaini said...

Nurhayati:
hmm.. betul juga tu. undeniably true! :)
(wah.. perasan ya, level-level di shopping complex tu..? saya x perasan sungguh! hihi) :)

Anonymous said...

tak semua kut. boros ppuan cara ppuan. lelaki boros cara lelaki. eg: beli mesin & joran memancing yg blh kalah kan harga sebijik-2 bag coach ;)

Nadiah Sidek said...

dalam kes kite tak la sebab kite bukan kaki shopping. suami kite pulak yang boros :p

Ieza said...

ieza rasa ya..sbb ieza susah tul nk jadi seorang yg x boros..ada tip x?..

Zuhaini said...

honeylanz:
erm.. betul juga tu! hihi...

Nadiah sidek:
oh.. ya ka..? kalau kami, saya yang boros! ahaha.. suami penjimat.. :D

Ieza:
ahaha.. susah la tanya saya.. kita dua kali lima la.. kena tanya tu.. nadiah sidek. dia tak boros! :)

BijakWang said...

semue bergantung pade individu.....kadang2 lelaki pon boros....

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)