Pages

Search This Blog

What are the MUST-HAVEs in your handbag...?

salam...

What are the things that fall under the category MUST-HAVE in your handbag...?

for me, here are those things:

-Handphone (very.. very.. important!)

-wallet

-lipstick

-compact powder

-key house

the end. ahaha...

what about you....?

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Do you have something / product/ business that you want me to help you promoting it? Just fill in the "Contact Me" form at the bottom of this blog and the charge is : RM35.00 (for a post entry), and RM10.00 per month (for banner spot at the Sidebar). If you'd like to become our sponsor, please click
here. Thank you.

7 comments:

luvablekids said...

ic, minyak angin, panadol, cash/credit card :)

Anonymous said...

disamping yg zu dah listkan tu has mesti ada kunci kete, kunci bilik opis, pen, small note book, name card case...tu aja kut

Anonymous said...

seems like my handbag lg sarat dr urs. LOL.

nak tau click link ni http://boobiesmommies101.blogspot.com/2008/12/what-is-in-mama-miyas-handbag.html

Zuhaini said...

luvablekids:
oh.. panadol.. bagusnya la hai.. saya kalau demam baru kelam kabut nak cari.. haha :)

honeylanz:
oho.. banyaknya barang has! kunci opis pun! saya name card bawak kalau ada meeting jer.. ahaha :)

Mama Miya:
oho.. sangat banyak!!! saya sangat kagum part mini torch light tu.. sebab we'll never know bila we'll be needing it.. right..? :) nice..

Liyana said...

uu, saya nyer list pendek jer

first of all, saya tadak handbag pun, ada satu sling bag yang multifunctional..

wajib ada buku kecik dan pen
hp dan wallet kadang2 hubby bawak
cash pun tadak, hubby bawak, nak apa, mintak jer
kena ada camera, hampir wajib hehe
kalau malas bawak diaper bag, diaper pun masuk dalam ni jugak
wajib ada napkin utk anak2

azzamoro said...

i yang mesti ade:-

wallet, hp, kunci umah, sanitizer, lipstick & compact powder, thumbdrive/external hard disk, camera & pen.:)

Zuhaini said...

Liyana:
oho.. banyaknya barang!!!

azzamoro:
uiks.. external pun ada ya..? bagusnya.. tapi mmg guna kat ofis kan..? hmm.. nice one..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)