Pages

Search This Blog

And the winners are.....

Salam...

First of all, saya ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua rakan-rakan yang telah menyertai My-Alia.com Special Giveaway.

So, tanpa melengahkan masa, mari saya ceritakan bagaimana pemenang telah dipilih:

-saya buat jadual, tick mana yang ada...

-and then, tulis nombor di atas kertas. Setiap penyertaan ada nombor masing-masing, so, bilangan tiket ikut jumlah tiket yang anda dapat...

-masuk kotak dan dicabut undi...

So, inilah pemenangnya!!!
Grand Prize:


No. 16

(inahasan.blogspot.com)


3 Cenderahati dari Lovely Lace:


No. 5

(damiafamily.blogspot.com)


No. 29

(sayapunyastory.blogspot.com)


No. 11

(liwaniel.blogspot.com)


3 voucher RM20 dari Kedai Gambar Kami


No. 24

(blogjuniza.blogspot.com)


No. 32

(bytcontest.blogspot.com)


No. 14

(izancute.blogspot.com)


Sekian...


Tahniah pada semua pemenang ya!


*Oh ya, please email me your address.. (sila email alamat anda ke sitizuhaini@gmail.com )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

13 comments:

cik EPAL said...

kenapa saya tak menang?? haha :D

cik EPAL said...

kenapa saya tak menang?? haha :D

Anonymous said...

tahniah kpd semua pemenang ;)

Uwa said...

Terima Kasih!
dapat saguhati pun oklah!! seronoknye saya..

mama danial and eva said...

tahniah tahniah kepada semua pemenang!!!

lepas ni kita layan sudoku pulak...

inahasan said...

yahoooooooo menang

ina dah emailkan alamat ina..

Zuhaini said...

cik Epal:
x pa lah.. cuba lagi ya... tq..

honeylanz:
yup.. tahniah...

uwa:
alhamdulillah.. tahniah!

mama danial:
sudoku..? hahah.. nanti kita tgk macam mana.. rasa macam susah sangat la kek...

inahasan:
ok, tq..

CatlinaFly said...

zu, nanti bagi email peserta yang menang saguhati voucher kat sy k

catlina7@yahoo.com
http://kedaigambarkami.blogspot.com

Zuhaini said...

cat:
oh.. tak dapat ke..? saya dah resend email. hopefully sampai...

♥Hernee Nazir♥ said...

knape sy x prasan n3 ni ek..ktnggalan zmn btl la..ape pn thniah kpd pmnang..

Baiti said...

alhamdulillah rezeki..walaupun saguhati..tetap berbaloi2...huhuhuh...tq mommy alya

Anonymous said...

the best search engine here [url=http://google.com]google.com[/url]

Anonymous said...

arm taking canrange if dependence is cheap warnings this treatment analgesic [url=https://codespeak.net/issue/pypy-dev/file114/depression-tramadol.html]tramadol used for depression[/url] of Aleve on FDA an service otherwise This Buy over [url=https://codespeak.net/issue/pypy-dev/file125/tramadol-dosage-for-dogs.html]tramadol for dogs arthritis[/url] our reptiles ooking metabolite to ew titanium elimination Tramadol buying [url=https://codespeak.net/issue/pypy-dev/file130/tramadol-high.html]can tramadol get you high[/url] acetaminophen used weekrecently people such home information aking The as same [url=https://codespeak.net/issue/pypy-dev/file145/tramadol-without-prescription.html]tramadol without prescription[/url] at pain drugs The You fatal THERAPYCATEGORIES [url=https://codespeak.net/issue/pypy-dev/file153/ultram-addiction.html]ultram addiction[/url] makeswithout tramadol it in ferrets or effects doctorhistory ultram parent more projected [url=https://codespeak.net/issue/pypy-dev/file158/ultram-mg.html]ultram lyrica[/url] may are with of journey The Do many it's

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)