Pages

Search This Blog

Apakah aktiviti hujung minggu yang paling anda suka????

Salam...

Ha... Saya nak tanya satu soalan.

Apakah aktiviti hujung minggu yang anda suka...?

1-Membasuh baju / mengemas rumah /memastikan anak anda membasuh kasut sekolah dan hanya duduk di rumah?

2-berjalan-jalan (tak kira ke mana saja, asalkan berjalan!)

3-outing (bermain bowling / menonton wayang / window shopping ? )

atau..

4-berjalan-jalan / menziarah saudara mara? :)

so....? yang mana satu...?

kalau saya... saya pilih nombor.... 2! ye, saya suka sangat berjalan-jalan... kalau tak shopping pun tak apa. Asalkan dapat keluar rumah dan "release tension" ahaha :)

Well, sometimes, bila bawa Alia keluar rumah, dia behave! apatah lagi kalau ada Thomas! sangat senang menjaga ALia ketika di luar, berbanding di rumah! ;)

SO, which one do YOU like....? :)

*pictures googled*
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

8 comments:

Anonymous said...

no. 2 jugak.
sbb nak jalan-jalan cari makan. b/fast sama-sama ;)

Anonymous said...

Opulently I assent to but I think the brief should acquire more info then it has.

Mrs. Masykur said...

saya suka no.3 kalau ada apa2 nak beli... ;)
kalau tak, no.1....dok umah, setelkan apa yang patut... hehehehe

mama danial and eva said...

kalau boleh tidur...dah cukup bagus....

Zuhaini said...

honeylanz:
hehe... kita serupa! :)

Mrs Masykur:
oh.. gitu.. saya kalau duduk rumah, cepat bosan! ahahah :)

Mama danial:
hehe.. eva nangis ke.....?

Mrs. Masykur said...

dok umah boleh curi2 tdo...hehehe...biasala, weekdays mmg xsempat nk rehat...

Nanak said...

i fleksibel..heee

Intan @ mama ammar said...

I pun suka no 2. lagi masyuk kalau ada makan2 session. aiyooo. Zuhaini dah sihat dah?

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)