Pages

Search This Blog

Baju Branded - adakah ia penting?

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Pernah tak anda ke taman atau shopping complex..

selepas itu, anda sedang melayan anak anda menaiki "Thomas" yang mengeluarkan bunyi dan bergerak-gerak selepas dimasukkan RM1.00 itu..

And then, ketika anda sedang 'menanti' Thomas atau "kuda" itu habis beralun, a
nda pandang kanan, kiri dan ke depan, ke belakang... (sebab terlalu bosan... sambil mencari en suami... sebab nak pass anak padanya, kerana ibu nak pergi jenguk kedai Mothercare.. haha)

lepas tu, it hapens ada satu family berdekatan.

PERNAH tak anda JUDGE A BOOK BY ITS COVER?

Macam family tadi... Pernah tak anda judge mereka hanya dengan cara mereka berpakaian, brand pakaian mereka, dll?


Well, saya akui, saya pernah. In fact, selalu!

Macam kami ni yang agak kerap ke One Utama, kami suka lepak-lepak sambil melayan ALia yang gemar menaiki Kuda, sambil observe orang ramai.


Sometimes sesetengah family yang agak berada boleh dilihat dengan cara berpakaian atau dengan jenama pakaian mereka. Yup. sangat senang!

Bila berpakaian jenama mahal, nampak macam ada standard, bukan? :)

So, adakah anda seorang yang mementingkan jenama?

Macam saya, kalau mampu, saya beli la yang ada "nama'.. tapi kalau fulus tak mengizinkan, beli mana yang mampu je... :)
Anda pula macam mana...?

Jom Join My-Alia.com Monthly Giveaway... Klik sini ya...

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)