Pages

Search This Blog

Behind a successful man, there's a woman, Behind a successful woman...?

Salam....

Ye. Satu soalan.

Kita biasa dengar

"Behind a successful man, there's a woman..."

biasanya kalau orang lelaki yang berjaya tu, tulang belakang beliau tidak
lain dan tidak bukan, tentulah isteri beliau... :) ye tak..?

Tapi.. Kalau "Behind a successful woman...?"

ada man atau woman behind her? ke anak-anak..?

oh.. misteri sungguh! ahahah...

saya rasa kalau di belakang seseorang wanita yang berjaya... haruslah di be
lakang beliau, tidak lain dan tidak bukan,

1. Suami beliau.

tapi kalau suami tiada, then saya rasa

2. family beliau.


family termasuklah anak2.. ibu bapa dll.

Macam saya, (saya tak la seorang yang BERJAYA sangat pun.. hihi) tapi so far, en suami adalah tulang belakang saya setakat ini... :)

Alhamdulillah. Mana yang saya tak tahu, refer je padanya. Esp bab IT ni.. :)

~ayah Alia n Alia (Alia ketika berumur 4 bulan) ~

Anyway, siapa di belakang anda...? :D

Teringin nak join My-Alia.com Monthly Giveaway...? Sila klik sini....
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

6 comments:

zailamohamad said...

Zaila rasa itu kelebihan yang Zu ada, dapat suami pandai IT;)
Zaila pun husbandlah yang menjadi pembakar semangat Zaila, walaupon dia seorang yg buta IT;P tapi dia memang bg sokongan sepenuhnya pd zaila untuk berblog & menjalankan online biz, dia lah yg tolong jaga anak2, tolong keluarkan modal, tolong hantar zaila ke post office, jadi driver zaila, dia terlalu istimewa buat Zaila!! tak lupa juga famili Zaila yg banyak bg sokongan dalam buat biz ni;-)

Fid said...

ada pengorbanan
argasuami..anak anak keluAR

ABH said...

tunjang kejayaan saya selama ni = parents & my husband...tanpa sokongan parents tak mungkin saya berada di tahap ini...suami hanya jadi kesinambungan dari sokongan parents saya...

tropical_jingga said...

behind every successful woman is herself ;)

akrimi said...

so far, tulang belakang saya adalah family...=)

Zuhaini said...

zaila:
yup.. alhamdulillah.. nasib baik ada en suami kan..? :)

kak fid:
yup.. suami dan anak2... :)
sweet kan..?

Abrahyn:
yup.. sama la.. actually parents lagi awal bagi dorongan dan sokongan kan..? :) aiseh.. lupa pula saya bab tu.. huhu :(

tropical:
hmm.. betul juga tu..

kimi:
:) bagusnya... :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)