Pages

Search This Blog

Biar Benar ?????!!!

Salam...

Weekend lepas kami ke Giant Hulu Kelang.

Saya, Atuk dan Alia ke tingkat atas, mencari-cari baju...


Ayah Alia berlegar-legar di bawah.

Bila kami jumpa Ayah Alia, dia kata:

"Tadi saya tengok ada orang jual handphone murah-murah!!!"


saya dengar perkataan MURAH saja, terus tanya :


"kat mana?"

Rupanya di bahagian luar Giant Hulu Kelang tu, area showroom Proton, ada orang bukak table, dia longgok handphone banyak-banyak..


mostly blueberry, blackberry dan bery-bery lain.. :)

*pic googled*

tapi memang MURAH!

sebiji Blackberry dijual RM200! tak murah ke tu...? :)


*i think tu sama ada pasaran gelap ataupun AP SET, ataupun hasil rampasan Kastam kot...


murah, tapi kami x beli pun... sebab takut tertipu... :D


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

11 comments:

Anonymous said...

takut luar ok, dlm masuk air..;)

Fid said...

kalau alan kaki dr KL sentral station to monorail station akan lalui jalan pejalan kaki dan ada org meniaga henfon murah tapi tak tgk pun sbb takuttttt
heheh

Zuhaini said...

honeylanz:
ye la.. takut pakai seminggu jer. pastu dah x leh pakai.. dah melayang RM200 ye tak..?

kak Fid:
ye la.. kadang-kadang saya pun terserempak dengan golongan ni.. kalau dia offer 200 kita x mo, dia sanggup turun to 150 lagi! aduhai...

Nurhayati said...

murah sangat cam tak logik plak.

MeL MikaiL said...

china blackberry kot :P

Zuhaini said...

Nurhayati:
yup.. pasal tak logik tu la saya x beli.. hihi :) macam dalam mimpi je rasa :)

Mel:
agaknya la.... :)

Nanak said...

pernah dengar kes mcm ni tp itu tak main longgok..dia main psst..pssst..pastu tunjuk hp..hp ORI ok tapi dengar cite, ni hp curi..heee

Mummy Dasy said...

HA!!! biar betul blackberry RM200 jek...

iena hamdi said...

made in china kot

Zuhaini said...

Nanak:
haha.. oh.. main bisik2 ya..? :)

Mummy Dasy:
tu la pasal! tu yg kami confirm tak beli tu! :)

kak iena:
mungkin la kot.. :)

mommysarah said...

200 tu untuk segala berry2 (hahah...bukan berak2 ehh). sungguh mustahil. takut hp dummy. berani ek diorang...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)