Pages

Search This Blog

Loading...

Biar Benar ?????!!!

Salam...

Weekend lepas kami ke Giant Hulu Kelang.

Saya, Atuk dan Alia ke tingkat atas, mencari-cari baju...


Ayah Alia berlegar-legar di bawah.

Bila kami jumpa Ayah Alia, dia kata:

"Tadi saya tengok ada orang jual handphone murah-murah!!!"


saya dengar perkataan MURAH saja, terus tanya :


"kat mana?"

Rupanya di bahagian luar Giant Hulu Kelang tu, area showroom Proton, ada orang bukak table, dia longgok handphone banyak-banyak..


mostly blueberry, blackberry dan bery-bery lain.. :)

*pic googled*

tapi memang MURAH!

sebiji Blackberry dijual RM200! tak murah ke tu...? :)


*i think tu sama ada pasaran gelap ataupun AP SET, ataupun hasil rampasan Kastam kot...


murah, tapi kami x beli pun... sebab takut tertipu... :D


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

Post a Comment

Labels

alia (238) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) family (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)