Pages

Search This Blog

Cash or Credit Cards...?

Salam...

Picture this.

You have to buy some groceries.


Total : RM120.00

You know that in your wallet, you have 3 or 4 notes of RM50.


But, you also knew that you do have a credit card!


If i use my credit card, my points will be accumulated! and then i can redeem stuffs! :)

SO, which one will be your decision...?


For me, i will my best NOT to use the credit cards.


Well, you know me better!


I am not dicipline enough to make the payments..

and thus, my debts are increasing! :(


lucky that i have a husband who always pays my credit cards! ahaks.. :)


so, what about you...? Cash or Credit Cards...?

*pic googled*

Oh ya, jemput join My-ALia.com Monthly Giveaway.. klik sini...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

10 comments:

miss anne said...

saya pun pilih cash..

Zuhaini said...

miss anne:
:) bagus lah...

mama | sarah | syimir said...

saya ikut hari & bulan..muahahaa

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

vote for DEBIT CARD..lg selamat.. x pyh bwk cash tp x b'hutang.. xde duhet dlm account, duk diam2 jer larr.. hehe..

az1ra said...

Saya prefer cash.sbb saya jugak macam awak, suka lambat/malas pi bayar.oleh sbb itu jugak saya dah stop guna kredit card last year.

atfina said...

erm..kalau betul2 nak but pricey.. i will use credit card. mana nak bawak cash beratus ratus..bahaya..! normally i'll use credit card.. tp berbudget.. certain limit per month. then i'll pay online with exact amount.. meaning to say.. know your current balance in account and balance after gaji masuk before u use credit card.. heheh.. lagi pon boleh kumpul point.

Zuhaini said...

mama sarah syimir:
oh.. gitu :)

ecar NAZRIN:
yup.. tu bagus juga.. :) tak payah bawa cash banyak2... :D

az1ra:
ye lah.. saya rajin berhutang, tapi malas bayar.. huhu :(

atfina:
oh.. bagusnya... kalaulah saya ada disiplin gitu.. :)

Mommy Lyna said...

Saya dlm walet Ada rm5 je mmg sah pakai cc hehe.

Zuhaini said...

mommy lyna:
hehehe... x pa, dalam bank banyak tu!!!! :)

Anonymous said...

[url=http://community.freeskier.com/profiles/profile.php?user_id=27534]1 DVD Ripper 7.2[/url] [url=http://www.pinskerdream.com/bloghoster/?u=videoseamie0]BSPlayer Pro 2.26.956 (Premium)[/url]
My Tube Tunes Ultra DVD Creator 1.7.6
http://www.answerbag.com/profile/1237568 Crystal Video Dubber 1.0
[url=http://www.answerbag.com/profile/1237552]Altdo WMV and ASF to AVI WMV DVD Converter and Burner 4.1[/url] [url=http://www.drawingboard.org/blogs/?u=videoseaislin2]Castudio DVD Audio Extractor 4.3.0[/url]
Xilisoft PSP Video Converter 2.1.49.628b USAsoft DVD Video MP4 Converter 4.98
http://community.freeskier.com/profiles/profile.php?user_id=27328 DVD Cloner 4.20
KingConvert Christian Dior Phone Video Converter
my icq:858499940385

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)