Pages

Search This Blog

Dalam dilema..

Salam..Saya tengah blur.

Mr hubby ajak pulang ke kampung beliau for this coming raya cina.

Adik beradik pula semua berkumpul di rumah Mak dan Bapak saya... Kalau ikutkan hati, nak je join adik2 saya tu meronggeng! :)

tapi kesian pula pada mr hubby.... :(

hmm... macam mana ya!

*sedang memikirkan the best solution without hurting any party! :D

Kepada yang berminat untuk menyertai My-Alia.com Monthly Giveaway, sila klik sini.


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

7 comments:

mama | sarah | syimir said...

try bahagi 2 hari cuti tu kot..separuh d belah mertu & separuh lg di belah zuhaini..jap2 pun takpe kot..:)

m@y said...

spend time kt dedua tempat la..cam sy cuti 7 hari.3 hari kt Kedah,3 hari lg kt Johor.1 hari tu kira travelling day..baru la dedua org x terasa hati.

aCu said...

tayah balik. adik kamu yg last ni tak balik.heh.

♥ LeeN ♥ said...

hehe... kalau dh biasa spend time ngn family sendiri, this time leh la spend time ngn family hubby pulak.. ke camne?

Zuhaini said...

mama sarah syimir:
hmm.. nice idea. thak you.. akan dipikir-pikir... :)

m@y:
hmm.. rasanya gitu lah yang terbaik... tapi cuti saya pun tak la banyak mana.. ahah :)

acu:
ika x balik ke...?

leen:
oh.. tak boleh... family sendiri pun kena gak! sebab adik2 kali ni balik! :)

~: UmmiNor:~ said...

saya org pantai timur, hubby org selangor, every weekend memang balik umah in laws....so if cuti panjang mcm raya cina ni memang akan balik kampung saya sampai habis cuti :P fair and square!

mama danial and eva said...

ACU, KEKNA BALIKKKKKKK!!!!!!
WEEEE.....


kesimpulannya,
meh balik
makan satay!!!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)