Pages

Search This Blog

Gelang yang cantik dan murah tapi...

.... saya tak suka sangat!


Erm.. Saya beli di KK, Pasar Filipine... Harga dalam RM12 - RM15.. tak ingat la.

Saya suka sebab warna hitam. Hitam suits all, rite..?

Tapi saya tak berapa suka, sebabnya dia ni panjang... kalau dia ni pendek sikit, sure saya suka giler! :)

U all ada eksesori yang u all suka tak...? :)

Berminat menyertai My-Alia.com Monthly Giveaway? Sila klik sini...


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

8 comments:

Nurhayati said...

gi la potong bagi pendek.. boleh kan.

suka aksesori.. xspecially bracelet ngan necklace.. bila pakai gi jalan baru rasa lengkap. ;)

aina adnan said...

kalau nk buat jual gelang mcm tuh kat GM plaza,chow kit banyak gila..dorg jual borg...1 dalam rm2-rm3..sebab mama sy wat bisnes dan selalu amik barang kat situ..

Zuhaini said...

Nurhayati:
oh.. saya malas la nak bawak ke hulu ke hilir suh bagi pendek.. :( pakai je seadanya.. ahaha :)
yup. saya pun suka! :D

aina:
oh ya ka..? murahnya!!! :) ni rasa nak pi borong ni! :D

Mimi said...

Zu.. Hubby I kata dia beli gelang ni kat KK murahje? like rm3-5 satu.. I ada 2, tapi pemalas, xpenah pakai.. haha

Zuhaini said...

Mimi:
la.. ye ke..? i tak reti bargain la mimi. kalau itu harga depa letak, harga tu la i bayar.. ahahah :) oh.. u x suka pakai gelang eh.. :) i suka.. ala-ala girlish gitu... hihihi :D

Asmahani said...

zuhaini,
erm, rasanya i pun ada satu yang design cam ni.. pun suka pakai...

ibu_umairah said...

cantikkk laaaahhhhh..sesuai dengan si pemakai

hans said...

cantik2

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)