Pages

Search This Blog

Is it a bird..? Is it a plane..?

Salam...

Anyway, semalam kami ke Titiwangsa (lagi!).. dah macam acara tiap-tiap minggu pula. haha..

anyway, semalam ada ini...


Is it a bird..? Is it an aeroplane...?


Ini rupanya!

Anyway, di samping that hot air baloon, ada pertandingan memancing....


Kami berposing di tepi tasik...


ALia buat aksi lawak.. so Wan dan Wak Joe pun gelakkan dia.. :)

ANyway, bila nak balik, alia kata....."Nak... Ni....! "


Oh.. tak boleh lah nak oi! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

9 comments:

mama | sarah | syimir said...

alololo...chumelnya pesen rambut alia...

Zuhaini said...

mama sarah syimir:
ahaha.. rambut dia sikit je, masalahnya dah panjang.. so kalau tak ikat, jadi serabut sangat! so tu yang buat tocang tu... :) tq aunty!

akrimi said...

ececece...hehe....mana nak beli belon tu...

Zuhaini said...

akrimi:
ahahha.. dia ingat senang nak beli... dan MURAH! ahahaha :)

Anonymous said...

berani nye alia.. nak naik hot ballon... aunty gayat

Zuhaini said...

honeylanz:
hehehe... alia ingat tu macam belon biasa kot... :) hehe.. ibu dia pun gayat! :D

Yanti Arshad said...

wah... now dah ada hotballon pulak, ya? dulu ada zorbing ball.

http://imyanti.blogspot.com/2009/02/zorbing-experience.html

BTW, salam ukhwah.

mama danial and eva said...

yaya, suruh ayah pinjam ahaks....danial pon takotttt

Zuhaini said...

Yanti:
oh.. Zorbing Ball tu yang bola besar yang kita boleh masuk tu ke..? ada lagi.. tapi ni hot air baloon pun ada juga.. :)
salam ukhwah.. nanti saya terjah ya! :)

mama danial:
ahaha.. ala, alia tu macam la berani sangat! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)