Pages

Search This Blog

Jawapan pop kuiz pagi tadi

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Wah.. ramai juga yang sempat meneka di entry pagi tadi ya.. :)

terima kasih banyak-banyak...


terharu sebenarnya, ada juga orang yang sudi meneka.. :)

Anyway, Asmahani betul! Saya duduk, dua dari kiri.... :)

(tengok-tengok balik, isn't it obvious..? hahaha)

Tapi lagi-lagi obvious, saya tak la secantik budak perempuan yang berdiri di belakang, kanan sekali tu.. (aiya, saya tak ingat la nama nya siapa.. huhu)

Anyway, Asmahani, sila beri alamat anda dan phone number ya. tq

Kepada yang lain-lain, tq..... :)


Oh.. bila petang je, saya dah mula blank. Apa la dinner hari ini ya...? makan di rumah atau di luar...? oh.... :(

Jom join My-ALia.com Monthly Giveaway! Klik sini ya...

7 comments:

Nanak said...

nak teka itu sebenarnya tapi ingtkn yg pakai baju lain kaler tu cikgu..hahaha..tak aci...tak aci..

Anonymous said...

ye..igtkan cikgu la..sbb bj mcm ada corak..

Zuhaini said...

Nanak:
hehehe... x pa, lain kali boleh teka lagi ye.. hihihi :)

honeylanz:
a ah.. baju mmg bercorak2 tapi tu baju cekgu. kita duk sebelah pakai baju sekolah je.. :)

MAMASYAZA said...

akak pun time drive balik keja, slalu pkir nak masak apa....tapi akhirnya beli nasi goreng aje...sampai umah dah penat, maleh langsung nak ke dapo

Mimi said...

alaa salah! i pun confuse dgn yg tu actually, tapi nampak lain heheh.. rugi rugi ;)

mama danial and eva said...

kat mano nih..atas bukit eh...

shida. said...

salam akak ;)
sy shida.
akak dulu skola kt smk seri keramat ea?
cz gmbr akak ni sgt familiar backgroundnya ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)