Pages

Search This Blog

Kan saya dah kata!

Salam..

Baru-baru ini saya terima sms dari kakak saya:

"Nanti tolong remove my hp number di My-Alia.com ya, semua cloth diaper d
ah habis terjual. tq"

ehem... alhamdulillah.

That's what i call "advertising that works!"


Anyway, itu semua adalah lanjutan dari entry Advertorial saya yang
ini.

And, that entry made it antara search yang teratas. (kalau u all nak tau, orang malaysia sangat suka cari benda murah...)

So, tu yang saya letak Cloth Diaper Murah... :)


Selepas itu, saya pun ada buat Advertorial untuk shawlitas yang menjual Shawl..

See?
Ramai yang tercari-cari dan landed on My-Alia.com

So, itulah cerita Advertising di My-Alia.com.


Actually advertising di My-ALia.com ada banyak.


1. sidebar banner


yang ini RM25.00 sebulan. Banner anda akan duduk di sidebar selama sebulan.


2. Top banner

yang ini mahal sikit, sebab dia duduk on top of this blog. RM50.00 sebulan. Walaupun mahal, tapi ramai klik ke sana (maybe sebab ia sangat jelas dan obvious)

3. entry / promo entry


macam entry cloth diaper dan shawl. Saya buat / anda buat, saya put up on this blog.

Insya allah, kalau orang Google, akan landed on this blog. RM35.00 per entry.


4. Text ad / logo


Yang ini letak di bawah post. so setiap post pada bulan itu akan ada anda punya teks iklan / logo / baner. RM20 sebulan.


So...? Berminat...? sila
klik sini for more info. tq :)

Jom join My-ALia.com Monthly Giveaway! Klik sini ya...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)