Search This Blog

Loading...

Promosi April 2014

Promosi April 2014
Ostematrix

Kan saya dah kata!

Salam..

Baru-baru ini saya terima sms dari kakak saya:

"Nanti tolong remove my hp number di My-Alia.com ya, semua cloth diaper d
ah habis terjual. tq"

ehem... alhamdulillah.

That's what i call "advertising that works!"


Anyway, itu semua adalah lanjutan dari entry Advertorial saya yang
ini.

And, that entry made it antara search yang teratas. (kalau u all nak tau, orang malaysia sangat suka cari benda murah...)

So, tu yang saya letak Cloth Diaper Murah... :)


Selepas itu, saya pun ada buat Advertorial untuk shawlitas yang menjual Shawl..

See?
Ramai yang tercari-cari dan landed on My-Alia.com

So, itulah cerita Advertising di My-Alia.com.


Actually advertising di My-ALia.com ada banyak.


1. sidebar banner


yang ini RM25.00 sebulan. Banner anda akan duduk di sidebar selama sebulan.


2. Top banner

yang ini mahal sikit, sebab dia duduk on top of this blog. RM50.00 sebulan. Walaupun mahal, tapi ramai klik ke sana (maybe sebab ia sangat jelas dan obvious)

3. entry / promo entry


macam entry cloth diaper dan shawl. Saya buat / anda buat, saya put up on this blog.

Insya allah, kalau orang Google, akan landed on this blog. RM35.00 per entry.


4. Text ad / logo


Yang ini letak di bawah post. so setiap post pada bulan itu akan ada anda punya teks iklan / logo / baner. RM20 sebulan.


So...? Berminat...? sila
klik sini for more info. tq :)

Jom join My-ALia.com Monthly Giveaway! Klik sini ya...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

Post a Comment

Labels

1 tahun (16) 10 bulan (5) 11 bulan (4) 30 hari (1) 4 bulan (10) 5 bulan (4) 6 bulan (8) 7 bulan (14) 8 bulan (17) 9 bulan (8) achievements (35) acu (6) advertise (2) advertorial (8) ahli (2) alfalfa (7) alfalfa complex (5) alfalfa shaklee (1) alia (238) alia's school (1) anak sukar makan (2) announcement (12) anti aging (2) anti penuaan (3) antioksidan (4) Ariff (34) artritis (1) asid folik (1) ask me (2) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (6) atasi masalah senggugut (1) atasi PMS (1) atasi rambut gugur (2) atuk (14) aunties (3) awards (3) ayah alia (15) b complex (5) baby (1) babysitter (7) bags (1) baju baby (2) baju saya (2) bantu atasi period tidak teratur (2) beguk (1) bisnes ibu alia (4) blog (35) bola (1) book (4) breastfeeding (27) breastfeeding set (10) business (3) car seat (1) car wash (1) cara banyakkan susu ibu (4) cara tambah susu badan (5) celebrations (59) check up (4) cinch (1) collagen powder (12) collagen powder shaklee (7) confinement (4) consultation (1) contest (50) crave (2) current issues (21) danial (8) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) detoks (1) diabetes (2) diet sihat (1) diet tanpa lapar (1) dish wash (1) dose vitamin (1) Dr Sukida (1) dslr (1) ekzema (1) elak rambut gugur (1) elak senggugut (1) ely (1) energizing soy protein (7) energizing soy protein shaklee (7) EPO shaklee (1) esp (34) eva (3) event (24) events (5) exhibitions (3) fab friday (1) faedah collagen powder (6) faedah meal shakes (5) family (2) filem (2) Fim (2) free stuffs (1) gadgets (5) game (30) gaya hidup sihat (1) get clean (1) get clean shaklee (1) giveaway (19) gla complex (9) golongan tidak boleh makan (1) gossip (6) guide (3) habbits (2) healthy lifestyle (1) herb lax (2) hickups (57) hilangkan parut (1) hobbies (1) hope (1) hospital (14) how to (8) ibu alia (33) ibu hamil (6) ibu mengandung (4) icon (1) ideas (13) info (45) interrior design (1) islam way of life (6) jadi ahli shaklee (2) jadi ahli Shaklee Percuma (1) jalan-jalan (58) jawatan kosong (1) jerebu (1) jimat (1) jobs (1) just my thought (212) kanak-kanak (3) keajaiban vitamin (1) kebaikan (1) kecantikan (5) kecutkan cyst (1) kek na (3) kekal bertenaga (1) kembalikan kulit berseri (6) kencing manis (3) keputihan (1) kesihatan (1) kesihatan rambut (1) kesuburan (1) khasiat (13) khasiat Collagen powder shaklee (7) khasiat ESP (10) khasiat Vivix (2) kolagen terbaik (2) kolesterol tinggi (1) konsultansi (1) kulit cantik (10) kurus dengan berkesan (9) kurus dengan cepat (9) kurus selepas bersalin (10) kurus tanpa lapar (9) kuruskan badan (13) lambat tua (1) landscape (2) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) lecithin (2) lepas bersalin (1) list (6) macam mana nak kurus (10) macam-macam (134) majalah (1) makan-makan (74) malaysia (1) masa sesuai (1) masak-masak (5) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (2) masalah rambut (3) masalah wanita (1) meal replacement (4) meal shakes (10) melancarkan period (2) membantu melambatkan menopaus (1) member (1) membership shaklee (1) men's vitamin (1) mengarut (23) menyusukan anak (1) Mighty 3 Gem (2) milk booster (1) money (3) movie (15) mudah (1) multivitamin (2) murah (1) nak dapatkan hati tenang (1) neil (1) new gadget (9) new house (15) new stuffs (26) new year (1) news (1) nuffnang (14) nuffnang gift ideas (1) nurseri (2) nutriferon (1) off day (1) omega guard (6) omega guard shaklee (5) ostematrix (1) parenting (1) penyakit (1) performance drink (1) period pain (1) perkumuhan (1) pertumbuhan bayi dalam perut (1) perut kempis (3) petua (1) petua kuruskan badan (10) petua tambah susu badan (5) photography (18) pil tambah susu badan (4) pinggang ramping (2) poll (1) preggy (1) pregnancy (20) presents (7) product review (6) produk kuruskan badan (8) promo (2) promos (1) promosi (3) promosi esp shaklee (8) promotion (4) prosante (1) protein (1) rahsia kulit cantik (10) rahsia susu badan (2) ramadhan (11) rambut gugur (3) raya (2) realmart (1) recruitment (1) renungan (1) resipi (2) review (9) sakit sendi (1) sale (13) sembang kosong (10) sembelit (4) senarai set (2) set (4) set 3 M (4) set A (2) set B (3) set berpantang (3) set breastfeeding (5) set c (1) set D (6) set G (1) set gemuk (2) set ibu hamil (5) set ibu mengandung (3) set kulit cantik (19) set kurus (10) set lepas bersalin (2) set menyusu (1) set slimming shaklee (1) shaklee (84) shaklee promotion (7) shoes (1) shopping (21) siblings (1) skin problem (1) slimming set (1) songs (4) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (2) supplement (2) survey (2) susu protein shaklee (3) tadika alia (3) taman (6) tambah berat badan (3) tambah darah (1) tambah selera makan (1) tambah susu (6) tambah tenaga (2) testimoni (1) The Beginning .... (1) the IT world (13) the look (2) thyroid (1) tips (18) tips emosi (1) tips kurus (4) tips tambah susu badan (7) toys (4) trial pack shaklee (3) trimester (1) trip (8) tv (13) twilight (2) uda (5) update (1) video (1) vita-C (5) vitalea (6) vitamin (10) vitamin buat darah (1) vitamin c (1) vitamin E (6) Vitamin ibu hamil (4) vitamin ibu mengandung (3) vitamin ibu menyusu (1) vitamin kanak-kanak (5) vitamin penting (1) vitamin shaklee (4) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk hb rendah (1) vitamin untuk kulit (6) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk subur (3) vitamin untuk wanita (3) vitamin wanita (4) vivix (7) vivix shaklee (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wan (19) wean off (1) wedding (3) weekends (26) weight gain (1) wellness set (1) wish (3) wordless (8) work (81) zinc (1)