Pages

Search This Blog

Kenapa syarat Giveaway kena Follow blog ini (dan senarai peserta My-ALia.com Giveaway)

Salam..

Ok. Saya terpanggil untuk menyatakan kenapa saya meletakkan syarat "harus menjadi Follower blog ini" sebagai salah satu syarat untuk menyertai My-Alia.com Monthly Giveaway.

U all rasa kenapa..?

:)

Sebenarnya for the past few months saya dapat rasakan blog My-Alia ini dikenali oleh beberapa orang saja.

So, kalau boleh saya nak My-Alia.com ini mempunyai lebih ramai "pembaca setia" lagi!

So, that's why saya pohon supaya sesiapa yang nak join Giveaway tersebut, sila jadi Follower My-Alia.com.

Kalau tak nak join, tak perlu lah jadi Follower. :) senang je.

Lagipun, pada hemat saya, sepanjang Giveaway ini berlangsung, sebenarnya ini adalah tempoh bagi anda semua "menilai" My-Alia.com ini.

Sekiranya anda rasa "ah, bosan la blog ini.." , mungkin anda akan klik pada "unfollow this blog" sebaik sahaja Giveaway tamat.

Namun, sekiranya anda rasa "eh, best juga blog ini, ada Giveaway, ada tips, ada panduan, pendek kata macam-macam ada lah!", mungkin anda akan terus mengikuti blog ini.

So, saya bagi anda kebebasan. sekiranya Giveaway ini tamat, kalau ada di antara anda yang unfollow, saya maklum hal ini..

:) so, saya harap u all faham ya!

Anyway, saya dah compile list peserta....

Cuba check. Kalau anda tak tersenarai, sila jangan berlengah lagi! Tarikh tutup adalah pada 25 Februari ini.... :)

Berikut merupakan list :
1. aidie
2. ♥Hernee Nazir♥
3. JaNnAh
4. Aishah Megahasz
5. Didi Nadhirah
6. Ibu_Khalish
7. Rossy Rias
8. onniey84
9. truelymadlydeeply
10. CatlinaFly

11. zai kulim
12. akrimi
13. ShA-RiFa
14. irmafittaputri
15. CiKaYu
16. ♥iqah♥
17. Sweetlilcraft
18. honeylanz
19. anin
20. ibuayu

21. hanin
22. roses
23. m@y
24. Nuha Ariana
25. arissa.soleha
26. amanina
27. AyuArjuna BiGoshh
28. kakyong
29. wansteddy
30. Sharina

31. ZuH@iLieY
32. natasya merican
33. ♥sofiYy khanYm z.khan♥
34. mama zharfan
35. Marsha
36. AYU IDRIS
37. inasepi
38. inahasan
39. Atiqah
40. segalanyer kuterima...

41. izan cute
42. taufidris
43. syakila
44. ~eVerYtHiNG~
45. My love, I will come to you...
46. Mommy Lyna
47. ZiE FAUZi
48. ~: UmmiNor:~
49. Asmahani
50. ogy

51. NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF
52. juniza
53. bella kornikova
54. ieyza
55. Sz
56. nora mazlina
57. Mrs. Masykur
58. Min Aina Ila Aina
59. liwaniel
60. wan senari

61. hazliena
62. d'sarah
63. PapaMama Zakwan
64. nadiah
65. sarah
66. lia
67. Zimah's Depart
68. ApasH
69. arenim
70. Delicious-Cuppies

71. e-caR NazRin aka ibuEiymann
72. mamaMUHAMMAD
73. Yantie
74. temp. housewife
75. Suhaiza Sa'at
76. sumijelly
77. nur aida zainuddin
78. kaklong nuzula
79. nEa FleriDa
80. Maya

81. noor afzan
82. Honey
83. ::Leily | Ummi Alya Husna::
84. Nurul Malyanah
85. Nurul + Nordin
86. NAJIBAH..:^_^:..
87. Farhah (applegreen)
88. cBonKsuNaniE
89. ::m!SS edURA hanUM::
90. maldinifaridkamil

91. aCu
92. Nida
93. Delaila
94. Billet-DOux
95. ...diaNe....(",)
96. NORAIN
97. aqis090209
98. Aimy
99. S.I.T.I
100. Hanz

101. MAMASYAZA
102. izzahazfar
103. Asadullah
104. Fid
105. Asya
106. As
107. dbalkis
108. Mrs. Masykur
109. myra_zoe
110. iEnA eLiEnA
111. hana
112. ABH
113. kinsyakrn
114. LisaVsKhusairi
115. nurul aziyana
116. teh@
117. zaty
118. Ibu Kimie & Balqis
119. hang_lipur
120. Mama_Fatin

121. aZuRa AhMaD
122. ummuabdullahsyaakir
123. Em's Family
124. Mimi
ok. So, setakat ini, ada 124 orang yang join... :) dan peluang masih dibuka kepada sesiapa yang berminat nak join, silakan! Klik sini ya...

Thank you...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)