Pages

Search This Blog

My-Alia.com Giveaway datang lagi!!!

Salam...

Bukankah saya kata saya nak buat Giveaway setiap bulan? :)

Insya allah... selagi ada rezeki... amin!


Anyway, pada bulan Februari ini, saya bercadang untuk memberi ini


dan tiga lagi barangan Lovely Lace berharga dalam RM20 - RM25 sebuah (ye, saya dah suka pada Lovely Lace.. sangat sweet)


kepada pemenang yang bertuah.

caranya senang saja:


1. Menjadi Follower blog ini

2. Meninggalkan komen di post ini...

(cth: Saya nak join giveaway ini!)


itu je! :)

so, setiap orang yang join akan diberi nombor, and pemenang akan dipilih secara random (oleh Random.org)

Boleh..? :)


Giveaway ini akan berakhir pada 25 Februari 2010! (Khamis) pada pukul 12.00 tengah hari.

:) good luck!


Senarai peserta ada di sini..... Kalau nama anda tiada, sila tinggalkan komen di entry ini. tq.


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

132 comments:

aidie said...

Saya nak jugak join giveaway ini..tak kira..nak jugak join dgn harapan menang hehehee

♥Hernee Nazir♥ said...

saya nk join giveaway ni..tlg la trime sy..hehehe..ok x?

JaNnAh said...

Ibu Alia, saya nak join ye.. hihihi

Aishah Megahasz said...

Saya pun nak join jugak :D

Didi Nadhirah said...

saya pun nak join jugak.....

Ibu_Khalish said...

Saya nak join giveaway ni. minta2lah nama saya naik kali ni. fuh3....

Rossy Rias said...
This comment has been removed by the author.
onniey84 said...

yeayyy onniey nak join lg giveway dr sini

truelymadlydeeply said...

Nak join!!!!

CatlinaFly said...

sy nak join jugak giveaway ni :)

CatlinaFly said...
This comment has been removed by the author.
zai kulim said...

salam....

mama alia...zai dtg nak join nie...mr'RANDOM jgn lupa vote zai ok...

kuii..kuii

Tq

akrimi said...

kali ini saya nak join..haha...

ShA-RiFa said...

salam..

sy nak join yea.. ^_^

irmafittaputri said...

saya nak hadiah ni

CiKaYu said...

saya nak juga......dah jdi follower!

♥iqah♥ said...

kita pun nak join jugak giveaway nih kak ani !
hee.
:D~

Sweetlilcraft said...

nak join,nak join..!!

first time join giveaway zuai,harap ada rezeki :)

ni baru betul..hihi,
sorry zuai, salah isi form pulak..:)

Anonymous said...

count me in. nak join jugak!!

anin said...

mahu juga..sila vote saya ye

ibuayu said...

Saya bukan sekadar nak joint giveaway ini !tapi nak menang hadiahnya......

hanin said...

nak join dn nak menang
nak kenal kenalan jugaaa

roses said...

Hi Zuai,nak join gak!

m@y said...

zu,
saya pun nak join giveaway ni..fuh,mintak2 la menang!

Nuha Ariana said...

salam kenal..saya selalu jadik silent readers blog akak..jgn marah ye..dan saya nak join giveaway ni..harap2 bertuah la saya ni..hahaha...

-Liyana-

arissa.soleha said...

saya nak join jugaaa..
count me in ye

amanina said...

giveaway! superb..-_-

amanina said...
This comment has been removed by the author.
AyuArjuna BiGoshh said...

nak join..nak join...
moga2 ada rezeki...

kakyong said...

amboi, murah hati ibu alia..

kakyong pun nak join giveaway ini... ;)

i love the ideas buat giveaway tiap2 bulan.. tp kakyong tak mampu lah nak buat lagi.. Insya Allah, ade rezeki nanti leh la tiru idea ibu alia... ;)

wansteddy said...

saya nak jugak! angkat tgn tinggi2 :)

Sharina said...

salam

saya nak join giveaway ni juga...;)

ZuH@iLieY said...

okeh.....nice gift....
i nak masok.....i dah jd follower....
i dah komen....
ada chance menang...yahuuuuu

natasya merican said...

count me in!! sy nk join juge.... hv become ur follower. thanks 4 the chance to win! (;

Anonymous said...

Salam..

Saya nak join giveaway ini!

dah follow akak..

=D

mama zharfan said...

saya pun nak join!!!

Marsha said...

Salam
Ibu alia....sy nak join giveaway ni jgk...(^_^).
Sy already ur follower...slm syg untuk Alia ek...(^_^)

AYU IDRIS said...

Salam Alia!

Saya dgn ini ingin menjoinkan diri dlm giveaway ini...sekian,terima kasih....

inasepi said...

salam..

ina join ok..

mmg rugi kalau tak join...


tq

inahasan said...

salam mama alia..

saya jugak nak turut serta ..harap2 bertuah..

thanks..

Atiqah said...

salam kak
sy dh jd follower
sy nk join giveaway ni

segalanyer kuterima... said...

sy nak join jugak giveaway ni :)

izan cute said...

salam ..


sy dh jd follower

sy nk join giveaway ni
thanks

taufidris said...

bro join gak..leh.....

syakila said...

Salam..

Saya nak join giveaway ini!

dah follow akak..

=D

~eVerYtHiNG~ said...

salam..

sy pn nk join jgk.. =)

My love, I will come to you... said...

salam kepada tuan punyer contest!!!

saya pun teringin nak join dan of course nak menang jugak hehehe.

love lovely lace

Mommy Lyna said...

Saya nak join giveaway ni

ZiE FAUZi said...

nk join jgk...huhu...nk hadiah kt atas tuh kalo ada rezeki..

~: UmmiNor:~ said...

nak join gak :P

Asmahani said...

saya! saya nak join. baru jadi follower tapi link ibu alia dah lama letak kat blog saya.

ogy said...

ogy join gak...mmg best kalau menang...

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

dengan bangganya saya join....saya mmg pencinta lovely lace....so sweet!!!

juniza said...

nak join..nak join....


bestnyer kalau dpt hadiah tu...

bella kornikova said...

mahu join jugeeee!!

ieyza said...

nak join
nak menang
nak hadiah
leh kan???

Sz said...

nakkkkk jugaaaaa join :)

~mama|sarah|syimir~

nora mazlina said...

salam..
nak join jugak..

dah jadi follower

noramazlina

Mrs. Masykur said...

sape nak adiah angkat tangan....SAYA! ;p

Min Aina Ila Aina said...

Hai, saya Maira...baru je ada blog dan pertama kali nak join giveaway.Boleh ye tuan rumah?

liwaniel said...

saya nak join jugak

wan senari said...

ida nak join jgk...n dah join..hehe

hazliena said...

hi kak alia..saya dh jadi follower n dh join contest nih..:p

d'sarah said...

salam,
saya nak join jugak...
saya dah jadi follower n
saya nak menang...he3...

PapaMama Zakwan said...

salam

mamazakwan nak menang giveaway ni! =p

nadiah said...

salam saya join gak ya...

nak hadiah...

sarah said...

nak join gak..nak menang dan nakkkkk hadiah tu sweet sgt...

lia said...

saya nk join jugak....

Zimah's Depart said...

salam..
saya nak join jugak..
tq kepada penganjur..
:P

ApasH said...

Saya nak join jugak!!

arenim said...

Hye Kakak....

Saya nak join giveaway ini!!!!
saye dah follow akak...
huhuhu...harap2 boleh dpt....

arenim said...

Hye Kakak....

Saya nak join giveaway ini!!!!
saye dah follow akak...
huhuhu...harap2 boleh dpt....

Delicious-Cuppies said...

salam...
saya nak jgk join contest nie...
harap2 menang... hehe...

jemputla masuk sini yer...

http://delicious-cuppies.blogspot.com

thanks...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

wahh..tetibe daku nk jugaks.. ekeke..

mamaMUHAMMAD said...

salam kak..
nak join giveaway ni..
first time join sebab senang dan tak susah nak buat..thanks kak..

mamaMUHAMMAD said...

salam kak..
nak join giveaway ni..
first time join sebab senang dan tak susah nak buat..thanks kak..

Yantie said...

salam mama alia..

sy baru nak berjinak-jinak dengan giveaway & contest segala..hehe...salam kenal..

lepas nih selalu la masuk sini sbb every month ada giveaway...hehe

temp. housewife said...

salam,
Saya berminat juga nak cuba nasib kat sini. BTW, nice blog. I wish my blog could be transform like this. :D

Zuhaini said...

temp housewife:
thanks. tak ada la nice mana.. biasa je.. :) anyway, u nak i tolong improve ur blog ke..? which part..?

Suhaiza Sa'at said...

Saya nak join giveaway ini!
Saya dah jadi follower!

terimalah daku ye. hehhe

sumijelly said...

Saya nak join giveaway ini!

http://sumijelly.com

nur aida zainuddin said...

bagi la lovely lace yang sweet tu kat saye
pliss?
;)

kaklong nuzula said...

saya juga mahu mencuba nasib :D

(dah follow blog ni)

nEa FleriDa said...

salam..
nk joint jgk~ dh follow yer:)

Admin said...

maya sini

Saya nak join giveaway ini

http://coretanmayaku.blogspot.com/2010/02/my-aliacom-giveaway.html

noor afzan said...

ibu alia..
saya nak join giveaway ni..

follow sudah..=)

Anonymous said...

Saya nak join giveaway ni. minta2lah nama saya naik kali ni. fuh3....

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam..
saya nak join giveaway ni..

i follow!!!

Nurul Malyanah said...

Saya nak join Giveaway nie...
hik2...moga2 ada lah rezeki saya

Nurul Malyanah said...

Saya nak join Giveaway nie...
hik2...moga2 ada lah rezeki saya

Anonymous said...

salam

ebah nk join giveaway akak gak~!!
ngeee~;p..excited ;))

suka lavender~;)

Farhah (applegreen) said...

ini adalah my first contest yg berjaya menarik perhatianku!im IN okay!:):)

cBonKsuNaniE said...

saya mahu join giveaway ini~

cause i lurve purple soo much..
mawu2..

::m!SS edURA hanUM:: said...

SALAM..
sy dah join dis contest =]


http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/my-aliacomgiveawaydatanglagi.html

maldinifaridkamil said...

Saya nak join giveaway ini!

aCu said...

saya nak join giveaway ni

ps: kalau adiah best je.haha

Nida said...

Salam..

Nida nak join giveaway ini..

Hadiahnya menarik and so cute..

http://along-nidar.blogspot.com/2010/02/my-aliacom-giveaway-datang-lagi.html

p/s: Nida dah follow tau :-)

Delaila said...

Hi,
Saya nak jOin giveaway nie...

Dah jadi fOllOwer...

tQ

Billet-DOux said...

nak adiah nak adiah!

...diaNe....(",) said...

~sy dh jd follower akk yg ke 263...hee...,,

nmpk rmai gle yg join ni...tp...
sy pn nk join gk g.i.v.e.a.w.a.y nihh!!...=))

NORAIN said...

salam ziarah kak...
terjumpa blog akak nih...
semoga kedatangan saya kesini bkn mengharap hadiah tetapi utk menambah silaturrahim sesama islam, insyaallah...

alang-alang terjumpa, tak salah kalau saya juga join sekali...saya nak join giveaway ni kak...

aqis090209 said...

mama balqis nak join jgk giveaway nie.. moga dimurahkan rezeki.. amin..

Aimy said...

hai..saya nak join giveaway ni ye...wish me luck..tq

zura_latfi@yahoo.com

S.I.T.I said...

hye..sye dah join..
sile terjah blog sye k?
hhtp://lurvemyblog.blogspot.com/2010/02/giveaway-datang-lagi.html

tengs.. :)

Nurul + Nordin said...

Salam..
sy nak join gak.. TQ...

Hanz said...

Please allow me jadi peserta yang ke-100! yeay!TQ :>

MAMASYAZA said...

dah lama pun akak follow my alia ni...best tgk gelagat alia...akak pun nak join..peserta ke 101 kot..hehehe

Sweetlilcraft said...

nama saya takde ke?

nak join gak :)

izzahazfar said...

mcmana komen zah leh hilang ni..?


hai..saya nak join giveaway ni ye..

Asadullah said...

count me in yee

Fid said...

Saya nak join giveaway ini!

Asya said...

salam...
waaa.. sguh hebat n easy!!!
xperlu buat N3.. just post komen...

**SAYA PON NAK JOIN SEKAKI**

As said...

Assalamu'alaikum

saya nak join giveaway ini

http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/02/giveaway-my-aliacom.html

dbalkis said...

saya dah lame memfollow My-Alia..dan baru terkedek2 nak join giveaway ini..harap2 le bertuah...

Mrs. Masykur said...

Harap2 saya bertuah... ;)

myra_zoe said...

hye kak---

dah follow..
nak join sekaki boleh??

iEnA eLiEnA said...

hye
iena nk join jgak giveaway ni yer
harap2 bertuah ler
hehe

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/02/my-aliacom-giveaway-datang-lagi.html

hana said...

saya pun nak join :)

ABH said...

walaupun lambat, saya tetap nk join juga :)

kinsyakrn said...

KONTEST YG MUDAH HARUS di join. http://kinsyakrn.blogspot.com/2010/02/my-aliacom-giveaway.html

LisaVsKhusairi said...

sy pun nk join..belum terlambat lg kn...hehehe

nurul aziyana said...

sy nk join gak giveaway ni

smga hidup dilimpahi dgn rahmahNya

teh@ said...

da follow..

saya pon nak join gak giweaway ni.

zaty said...

jadik follower~checked
leave a cmment~checked
saye sudah menjoin giveawy ni...
saya mao hadiah itu....sangat cantek...

Ibu Kimie & Balqis said...

hai..saya dah join gak..

hang_lipur said...

wa... saya nak join! saya nak join!!!

Mama_Fatin said...

nak hadiah..nak hadiah.. kite pun nak join..sib baik sempat g heheehee

aZuRa AhMaD said...

askum...

hai..semoga dimurahkan rezki...leh la ada giveaway lagi

zura dah follow...
zura mmg nak join giveaway nie..
sbb hadiahnya amatlah cantik..
harap-harap mr. random pilih nombor zura....

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan buat mama alia.Saya pun nak turut serta giveaway ni.

Em's Family said...

Saya pun dah join!!
hehehhe tak tau pulak senang macam ni.. dah lame dah join hehehe

Mimi said...

Wow ramainye! Ok i pun nak join.. last minute nih.. haha :D

Zuhaini said...

ok so any contestant TIDAK DITERIMA lagi ya.. giveaway sudah tamat.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)