Pages

Search This Blog

Tari Tirana : Penuh dengan emosi rupanya!

Salam...

Saya layan juga cerita Tari Tirana ni.


Start dari masa Ash tinggalkan Tirana tu..


So lepas tu follow juga la... until now.

Pada hemat saya ini adalah cerita "budak kolej swasta yang suka menari",

rupanya "budak kolej swasta yang suka menari, dan menjadi rebutan 2 orang lelaki, dan dia pun confuse nak pilih siapa, tapi macam mana sekalipun, saya tak pernah nampak dia study dalam cerita ini"
ye.. saya tunggu, bila la dia nak study.

Agaknya course yang diambil sangat mudah kot... (kot la...)


Anyway, Tirana is supposed to enganged with Neo, and then suddenly Neo terlibat dalam kemalangan yang telah meragut nyawa Neo (di depan mata Tirana!)


so, at this stage, saya kasihan sangat dengan Tirana... :(

Begitulah, hargailah orang di sekitar kita semasa hayat mereka masih dikandung badan....


Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai My-Alia.com Monthly Giveaway, sila klik di sini


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

9 comments:

akrimi said...

last nite saya tgk gak...sapa la eh yang cakap "i love u too" agaknya ye....baju putih....?

bspotgurl said...

Ermm, belum pernah tgk citer ni lagi..huhu

DYLA said...

sama la zuhaini..

saya pun melayan gak citer ni..

tapi tang episod mlm tadi kan.. tetiba rase sedih & suka lak tira ngan neo..

tapi si ash tu memang encem cute giler la!

Zuhaini said...

kimi:
ala.. saya rasa Neo gak tu... dia kata "I love you, you must move on" lepas tu dia pun hilang.. ahahah :)

bspot:
oh.. harus tgk.. not bad.. :)

DYLA:
a ah.. saya pun rasa sedih.. huhu :( anyway, ash mmg sangat hensem.. :)

Didi Nadhirah said...

tak pernah tgk cite nu...selalu tgk ghost whisper je malam selasa

C.e.t.O.t said...

Weuii posting yang menarik sebab cetot terlayan cerita ... bukak jap tup2 terlayan la plak...layan masa die pening nak pilih saper tu.. tapi kelakar la script dia.. SAYANG.. SAYA SAYANG AWAK.. terutama masa kat jalan raya tu sebelum NEO kena langgau..

tapinye malam tadi cetot bongok tol..ternanges gler babeng sian kat tirana....feeling sungguh.. haha hubby dok gelak jek..

tapi cetot x tau hari ape cerita tu ade ek... mlm tadi pon terbukak channel tu..

Queenin Murni said...

hmm.. jln cerita ni mcm agak menyampah jugak la.. (selain part2 tragis tu)

paling sy tak suka style dia putar cerita liza tu. kejap mimpi, kejap betul, kejap mimpi.
dia putar cerita neo mati tu pon camtu. kejap mimpi, kejap betul.

kalau tak follow, mmg konpius lah.

Zuhaini said...

didi:
oh.. ye ke..? ok la, not bad cerita ni..

cetot:
hehe.. ye, skrip dia mmg lawak sket.. janggal pun ada. anyway part sedih tu mmg sedih sket.,. ahaha.. macam cerita hindustan kan..? :)

Queenin:
ye, saya pun blank jugak. nasib baik dah tgk dari awal.. kalau tak, sure surrender! :)

salzahari said...

so sapa yg dok ikut tu..liza tu mmg kena bunuh dgn Chika ke?
kesian Neo..

anyway, mereka2 ni 'bangsa' apa ye?

Ash, Neo, Chika...

Ash..mungkingkah ashman? ashik kumar? ass? :p

Neo..saga neo, neonatal,neonlight?

Chika..chikazumetsu? chikanmot? chikanat?

emm.....muskil..muskil...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)