Pages

Search This Blog

Tari Tirana : Penuh dengan emosi rupanya!

Salam...

Saya layan juga cerita Tari Tirana ni.


Start dari masa Ash tinggalkan Tirana tu..


So lepas tu follow juga la... until now.

Pada hemat saya ini adalah cerita "budak kolej swasta yang suka menari",

rupanya "budak kolej swasta yang suka menari, dan menjadi rebutan 2 orang lelaki, dan dia pun confuse nak pilih siapa, tapi macam mana sekalipun, saya tak pernah nampak dia study dalam cerita ini"
ye.. saya tunggu, bila la dia nak study.

Agaknya course yang diambil sangat mudah kot... (kot la...)


Anyway, Tirana is supposed to enganged with Neo, and then suddenly Neo terlibat dalam kemalangan yang telah meragut nyawa Neo (di depan mata Tirana!)


so, at this stage, saya kasihan sangat dengan Tirana... :(

Begitulah, hargailah orang di sekitar kita semasa hayat mereka masih dikandung badan....


Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai My-Alia.com Monthly Giveaway, sila klik di sini


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here.

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)