Pages

Search This Blog

Alice in Wonderland

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Saya sudah tengok! :)

tengok Alice in Wonderland bersama-sama De, Danial, Alia dan ayah alia :)

sangat best la!

(walaupun sebenarnya Ibu Alia sudah lupa cerita Alice ni macam mana sebenarnya ya.. ahahah)

dan sangat best sebab salah satu watak tu (The Mad Hatter) played by Depp.
:) Alice tu macam x berapa glamer pun.. siapa tah namanya..

Anyway, a very good movie for family :)

Jom Join My-Alia.com March Giveaway!

8 comments:

Anonymous said...

karektor nye colorful kan...menarik

mommyYen said...

hehe..nice movie kan?

Mommy Lyna said...

adik ipar saya cakap boring. dia kata takpayah tgk la, boring. yg best cuma ada kaler2 je. huhu betul ke?

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaa...i bru nak g tgk this thursday...best ekkk??? ok harus usahakan seat yg best nie

akrimi said...

pada saya amatlah frustated masa tgk citer ni..unexpected langsung....=(

Hanz said...

Crita ni dia punyer sidekicks yang menyerlah, kan? cam johnny depp, helena bonham-carter & minah yang belakon princess diaries tu kan?

Takleh jadi ni..everywhere ppl are talking about this movie..must go & see with my boy ASAP!

CiKaYu said...

bile lah mau tengok ini cite.....

erma said...

i dah tgk movie tu x segembar nama nya.. hhuhuhu

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)