Pages

Search This Blog

And the winners are....

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Sorry sangat.. Saya ingat saya nak announce on Monday..


Tapi sebab on Monday saya ada event ini, and then Selasa pula balik dari Kedah ke KL, tu yang tak sempat update tu.. :(

**tambahan pula bawa si comel Alia to come along, tu yg lagi-lagi tak dan tu..

Anyway, here's the result for My-Alia.com Monthly Giveaway :)

1st place:


ialah nombor...96! -cik Norain-

dan hadiah saguhati goes to...
1. Nombor 16 -iqah-2. Nombor 98 -aimy-
3. Nombor 41 -izan cute-

There you have it.. kepada yang tak terpilih, jangan risau, kalau ada rezeki, insya allah saya buat giveaway lagi ya!

to the winners, sila send your address dan phone number to me at sitizuhaini@gmail.com ya. tq.. :)

9 comments:

akrimi said...

Frustnya...huhu

Zuhaini said...

kimi:
ala.. jgn la gitu.. nak buat macam mana.. nombor hang x naik... next time cuba lagi ya! :)

Hanz said...

huhu..x lucknyer me..tahniah pada yang lucky ones..

zu, look forward nak join lagi..:>

Zuhaini said...

Hanz:
oh.. tak pa lah.. nak buat macam mana, mmg sengit betul.. huhu :(

thanks! insya allah coming up! :)

noor afzan said...

hok aloh tak menang..
x pe leee...

hang_lipur said...

owh tak dpt lagi.. takperlaa.. takde rezeki...

kpd pemenang, congrats!

Anonymous said...

tahniah utk pemenang ;)

Aimy said...

Alhamdulillah.tq so much :))

saya dah emel details ye..
zura_latfi@yahoo.com

Fid said...

mencik!!! hahahhaa

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)