Pages

Search This Blog

Burberry bukan Strawberry

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Ye, sila abaikan tajuk di atas :)

**saya teringin nak beli domain dengan hosting, tapi tak tahu yang mana yang best.. hihi :)

anyway, malam tadi saya telah merembat ini.

Burberyy London.
Ok la.

I'm not a big fan of Burberry actually. Biasa duk beli Givenchy je.. Tapi kat JJ semalam, Givenchy ada saiz besar je..

tu yang rembat ini instead. Harga nya RM179.00, 100ml. EDP.
(SA tu kata patutnya dalam RM200 - 300, tapi sebab ada sale apatah...)
nice huh? :)
u all suka perfume apa..?

Jom Join My-Alia.com March Giveaway!

11 comments:

bspotgurl said...

I love Channel No 5 & POlo Romance

tifa said...

tifa suka estee lauder ..pleasure ....

aidie said...

saya suka CD & Marc Jacob

aCu said...

i pakai perfume bau pandan je. murah sikit. petik kat depan rumah pastu rebus. haha

dbalkis said...

sangat conventional..Issey Miyake n Dior Addict 2

Diarihatiku1976 said...

saya suka lancome...

mama danial and eva said...

acu tu bohong ....:) jual perfume...lagi pun pokok pandan umah kite sume dah mati....

hugo boss...;)

♥iqah♥ said...

gucci envy me.
:D~

M0mmy Lyn@ said...

Sy pki yg ju0l kt gu@rdi@n je. S@fi sel@m@t & su(i. Huhu. Xreti pki perfume m@h@l. Sori keyp@d hp ros0k,xku0r 8e8er@p@ urup.

eyriqazz said...

cantik nama minyak wangi tu..

kakyong said...

dah lama tak berminyak wangi ni..
tp masa bujang & masa masih kerja dulu, kakyong suka estee lauder - beautiful.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)