Pages

Search This Blog

Cotton candy? any taker..????

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Tak tahu kenapa.

Usia dah lanjut.

Tiba-tiba kepingin nak makan cotton candy.. ahahaha..

:)

Siapa suka makan cotton candy??? Angkat tangan!!!! ahahah..

14 comments:

MAMASYAZA said...

akak pun suka masa muda2 dulu...manis...tp bila dah meningkat umo ni..dah kureng...kalo kat tempat akak jarang2 nak jumpa cotton candy lagi..makin pupus agaknye

aidie said...

sgt suka..teringat masa kecik2 kalau g funfair musti beli cotton candy

wilda said...

sukeee sgt cotton candy! (sambil angkat tangan) :)

SweetyMui2 said...

saya suka ctton candy..especially yg wana biru (padahal rasa sama je,haha)

mama | sarah | syimir said...

suka2...skrg ni beli kat kedai mesra petronas sajeee....

Nurhayati said...

time kecik2 je makan..skang ni bab2 manis kurang la.. ;)

Anonymous said...

angkat tangan jugak!!

MommyDania said...

Zu, off topic. nak tanya, mana nak dpt more info pasal kids month kt PSN tu. sy tgk website PSN mcm tak update. PSN kt kiara tu kan? ada PSN lain ke? ampun...sy mmg blur..

Anonymous said...

mengidam kot!!!..
hehehe..

aCu said...

sila jgn menggoda saya dengan bende itu ye.

ZuH@iLieY said...

hahhaha...acu pun nak jugak....hahhaha.....acu mengencis sudah tuh.....

temp. housewife said...

sy ada bg nama lain utk cotton candy masa kecik2 dulu. Sy panggil "bulat2 pink". hehe tak tahu kenapa.

kakyong said...

masa mengandungkan anis tingin sgt nak makan gula kapas ni.. en ayah pun pi la beli.. sudah nyer makan 2,3 carik jer... manis sgt ,,

fiezaradzi said...

dulu suke jugak.. skg dh tak lagi..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)