Pages

Search This Blog

Hadiah tidak dituntut!!!

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Aduhai..

Sudah menang, tapi tak tuntut hadiah ye..?

hmm....

Amacam..? Saya bagi 5 hari ya.

Kalau tak mahu tuntut juga, then this prize is burnt!

(saya frust juga, kita dah penat2 pos, tak collect di pejabat pos pula.. and then pulang balik pada kita pula!..)

Anyway, kepada sesiapa yang nak join My-Alia.com March Giveaway, sila klik sini :)

9 comments:

ApasH said...

org tu x nak..bagi saya je la..hehehe

Aishah Megahasz said...

Kalau dia tak collect jugak jadikan hadiah giveaway yang baru ni...heheheh. Tak pun pos pada saya jela....

natasya merican said...

jgn frust2, die tanak kasik sy je la. ramai yg nk ni.. hee~

Anonymous said...

ada cuba call dia x? kut dia oustation ke??

Uwa said...

Assalammualaikum.

ni saya ni empunya hadiah tu.~eh eh..jangan kasi kat orang lain hadiah tu~~ Minta maaf banyak2 ye.Saya sedang berpantang di kampung ni, jadi kat rumah tak ada orang pulak.

Minta maaf sangat sangat sbb susahkan akak. hurmm...Apa kata pos kat alamat kampung pula.. :)
(Lorong 4a, Kampung Bahagia,36000 Teluk Intan, Perak)

Jangan frust frust ye...ceria ceriakan hari anda..
maaf sekali lagi..

Diarihatiku1976 said...

wahhhhh ruginya tak tuntut... meh beri saya

Zuhaini said...

Uwa:
alhamdulillah.. ada rupanya! :) sorilah, sbb saya mmg dah tak tau nak beri mcm mana.. nanti saya pos ke sana ya.. :)

Fid said...

tu la i kata bagi semua hadiah kat i kahkah

Yan said...

hehe nasib tengah berpantang dpt berblog..
klu tak burn sudah adiah itu hehehe..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)