Pages

Search This Blog

Ibu, Alia nak pergi sekolah!

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Malam semalam kami pergi mencari beg alia.. (beg yang selalu guna tu dah koyak.. so, segan la pulak setiap kali hantar ke rumah babysitter..)

ALhamdulillah, kami berjaya mencari yang murah (ye, MURAH itu penting!) dan
comel :)

Antara beg Barbie dengan beg Ben10, anakku yang comel itu telah memilih BEN 10!

hmm.. tak apa lah...

Tara!
Tunjuk front view pula :)


~a proud owner~
Nota kaki: malam tadi ALia tidur ber'bantalpeluk'kan BEG baru nya ini! :)

Jom Join My-Alia.com March Giveaway!

9 comments:

cW said...

sebijik cam beg Arif
Aisyah punya beg barbie pink color

kami beli rm10 je sebiji

mama | sarah | syimir said...

comeinya dia ngan beg sekolah baru!

Sherry said...

so cute :D

Nanak said...

amboi2 alia..hehe

Zuhaini said...

cW:
hehe.. ye, barbie pun ada juga, tapi alia prefer ben10 :)
aa..??? RM10 je??? saya beli semalam RM25! :(

mama sarah syimir:
tq aunty! :)

sherry:
tq.. aunty nak pinjam ke..? :)

nanak:
hehehe.. bukan main lagi :)

temp. housewife said...

berapa umur Alia ye? tak sabar2 dah nak pergi sekolah.

fizamior said...

hye! alia yg comei!!! ben 10 yea... hakhak....

aCu said...

asal beg yaya macam besr sgt je?hahah

LIP (^_^) said...

mesti the next morning alia xsabar nak gayakan beg ni..=)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)