Pages

Search This Blog

My Alia

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...
Alhamdulillah... Alia kini dah reti mengira (kira gitu-gitu la.. numbers n alphabet belum kenal lagi).

Setakat ni SATU hingga SEPULUH dah ok.

ONE hingga TEN dah ok..

Semalam saya sambung ELEVEN sampai TWENTY..

Eleven.. (dia sebut : ven)

Twelve (dia sebut :wef)

Thirteen (dia sebut : tin)

Fourteen (dia sebut : tin)

sanpai la nineteen (dia sebut tin juga!)

ahahahahha .. anakku :)

Jom Join My-Alia.com March Giveaway!

4 comments:

Anonymous said...

Berapa tahun eak umur nyer ??? Comel....

Mommy Lyna said...

Wah Pandainyeeee!

!Nt4N said...

hahahha comel sumenya tin..si Iman pun lawak gak kalo dengar dia mengira 1 - 10..da la x ikut turutan, asal bunyik je :

atu - satu

(dua xda terus melompat ke 3)

igey - tiga

epat - empat

udo - tujuh

apan - lapan

epat (dia akan ulang balik)

n last skali..

udoooooooooooo (tu kira mcm sepuluh la)

kekekeke tahpape je :D

Zuhaini said...

honey:
dua tahun 3 bulan :)

mommy lyna:
ahaha... itu je lah achievement alia setakat ni.. hihi :)

intan:
hehe... tak pa.. pelan-pelan... :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)