Pages

Search This Blog

My-Alia.com March Giveaway!!!

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

:) Tibalah masanya untuk My-Alia.com March Giveaway!

(pemenang My-Alia.com February Giveaway saya masih menanti alamat beberapa pemenang, so saya tak pos lagi hadiahnya..)

Ok. caranya senang saja...

1. Menjadi Follower di My-Alia.com ini.

2. Tinggalkan komen di entry ini... (cth: Saya nak join giveaway ini...)

itu saja! :)

Pemenang akan dipilih secara random oleh cik Alia...

Dan pemenang yang bertuah akan menerima ini!
(hadiah berupa 'fragrance' dari Lovely Lace berharga RM 29.90..)

**kalau ada hadiah lagi, saya akan update ye.. :)

SO... jom join! :) giveaway ends 28th March, midnight. Announce winner on 29th.

110 comments:

ummie_mirahaziq said...

ai ummie_mirahaziq nk join contest awk.

http://anakku-een.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

Echa @ Syaz1601 said...

salam... saya nak join juga...

http://my-contest-blog.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

ApasH said...

Saya pon nak join!!

http://cherishlovetogether.blogspot.com/

anin said...

nak joinnnn

http://seindahbayu.blogspot.com

arissa.soleha said...

saya juga nak masuk

http://arissasoleha.blogspot.com

Nuha Ariana said...

Saya nak join jugak My-Alia.com March Giveaway!

Anonymous said...

zu, nak join giveaway jugak

aidie said...

tak berputus asa k..still nak join juga sampai berjaya menang :D huhuhuh

http://whenmamabebel.blogspot.com/

Aishah Megahasz said...

Nak jugak hadiah ni :D

@e_da said...

Saya nak join giveaway ini... nak hadiah ni....

izan cute said...

salam..


Izan join ok...harap ader lagi tuah Izan kali nie..

bella kornikova said...

dah lame kite follow awak.
and nak join!
im leaving my trace here in a special blog~

Sharina said...

salam

saya pun nak join giveaway ni ye..

http://sharinaazlanjournals.blogspot.com

cW said...

i like giveaway
dah lama jadi follower
count me in alia

Rozy said...

me would luuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrveee to join this giveaway!!!

hazliena said...

saya nak cuba nasib lagi..hope kali ni bertuah..
saya nak joinn..:p

http://hazliena85.blogspot.com

Nida said...

Salam..

Nida nak join giveaway ini... dah lama dah jadi follower blog ini :)

http://nisajijah.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

mama | sarah | syimir said...

ku mahuuuuu! :)

natasya merican said...

i'm joining this giveaway~

irmafittaputri said...

Saya nak join giveaway ini..
http://irmaputri-cupcake.blogspot.com/

liwaniel said...

count me in ya

LuVidA^^ said...

da folow.
nak join giveaway ini....

http://luvida-ajourneyofmine.blogspot.com

thx..hope ade luck la =D

Sherry said...

saya nak join ni

blogged
http://scratchycontest.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html


dah jadi follower id:sherry

precious innocent said...

ttiba cam gatei nak join.. hehe...

-mama emma®-

shida. said...

akak, saya nak join juga ;)
saya dah join blog akak dah.

i wanna giveaway. huhu

MRS. K said...

saya nak join giveaway ni!!

TQ

teh@ said...

saye pon nk join lagi jgk..hehehe

mama zharfan said...

count me in!!! i nak join giveaway ni yer

temp. housewife said...

salam,
I'm interested to join this giveaway too.
nuradyanirosly.blogspot.com

~aLiYa~ said...

nk join jugak!!!

fiezaradzi said...

hai my-alia.. saya nak join contest ni la.. mudah jer.. ok
nice contest..

LisaVsKhusairi said...

sy nk join gak...
dh follow pn...id:LisaVsKhusairi

ok

@renim said...

Hye...
Saya nak join giveaway ini...
nie link nyer..

http://diwaktuhidupku.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

ieyza said...

saya nak join
saya nak menang
saya nak hadiah
hehehe.......


http://ieyza83.blogspot.com/

terima kasih...

Nanak said...

saya pun nak join!

nigina said...

gina pun dah join tau.. hehehheh..

http://niginamiliksearch.blogspot.com/2010/03/my-alia-march-giveaway.html

Marsha said...

Hehehe...already ur follower..(^_^).
Nak join......:)

Anonymous said...

salam..

nk join juga =)

cBonKsuNaniE said...

Joen, Joen, joen..Nak jOen!!!! ;)

N.A.B.H.M.M said...

Salam,

hi, the lovely lace's fragrance looks adorable and this will be my 1st attempt to win it, hopefully.

Here's my blog : http://swingingtothe7thsky.blogspot.com/

thanks ^_^

Admin said...

maya sini...bestnye ada contest lagi.

Saya nak join giveaway ini....

http://coretanmayaku.blogspot.com/

Admin said...

maya lg

sy ada buat post psl giveaway ni

http://coretanmayaku.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

♥iqah♥ said...

kak ani.
kita nak join jugak giveaway ini.
hee.
insyaallah , mana tahu ada rezeki.
amin !
:D~

Nurshahfamily said...

salam perkenalan....

nur pun nak join ...

http://nurshahfamily.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

jemput la singgah ye...

tq

RoSe said...

saya pun nak join giveaway ini...

ini link my blog...
http://ghizz05.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

~eVerYtHiNG~ said...

sy nk join jgk

http://farhazal.blogspot.com/

Fid said...

saya join


tak kuiraaa saya nak menang juga!!!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak,saya cuba lagi.

Terima kasih ^_^


Jemput datang blog saya

fabulous.farah said...

saya nak join dan saya wish saya ade luck.
hahaha
maghfarah.blogspot.com

aCu said...

nak!!!!!!!!!!!

Min Aina Ila Aina said...

Murahnya hati tuan rumah. Semoga dimurahkan rezeki.Saya nak join, mana tau rezeki saya.hehe.

zai kulim said...

Saya nak join giveaway ini

taufidris said...

bro join

syakila said...

salam... saya nak join juga...

juniza said...

Saya pon nak join!!

inasepi said...

saya nak join dan saya wish saya ade luck.
hahaha

inahasan said...

Salam ,saya cuba lagi.

Terima kasih ^_^

sarah said...

Sarah join

tak kuiraaa saya nak menang juga!!!

segalanyer kuterima... said...

saye pon nk join lagi jgk..hehehe

Usharapa!!! said...

mai ushar dan join giveway nie

ogy said...

salam

Ogy nak join jugak giveaway ini.
hee.
insyaallah , mana tahu ada rezeki.
amin !
:D~

Delimasari said...

saya nak join giveaway ini..

jenguk22 le ke:
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

lulus/tidak lulus

nia said...

SALAM,
SAYA NAK JOIN GIVEAWAY INI

http://diraummiwalidcontestgiveaway.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

Mommy Lyna said...

saya nak join!

wah zu dah jadi duta lovely lace ke?

<a href="http://mysuperkids.net>Blog saya</a>

CiKaYu said...

saya nak join juga...

http://humblemomie.blogspot.com/

gina marna said...

saya join juge...:)

http://kontesgina.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

|| NaFiRaa || said...

giveaway paling senang dan best!!!

saya nak joint jugak!!!!

http://goodlucknafira.blogspot.com/

sekian..:)

m@y said...

saya join jugak..tetiap bulan saya join sampai menang huhuhu..

mama said...

salam,
this is my entry:

http://myprecious07.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

Fid said...

ehh kena buat entry ke?

Zuhaini said...

kak fid:
erm.. tak perlu patutnya. tak tahu kenapa ramai rajin sangat.. huhu...

Queenin Murni said...

saya meninggalkan komen sebab sy nak hadiah itu!

sekian terima kasih! :)

gewecun said...

saya nak join giveaway nie kerana saya suka ngan hadiah itu..kolor purple mmg sweeeeeettt..


http://gewecun.blogspot.com/

wilda said...

salam..rasa nak join. harap2 dapat jadi the lucky one. :)

rosaery said...

Rose nak join!!!mesti jadi org yg bertuah kali nih

PuteriAmiraa ❤ said...

hee~
saya nak join ;D

::m!SS edURA hanUM:: said...

SY NAK JOIN

http://missteletybes.blogspot.com/2010/03/my-aliacommarchgiveaway.html

Nurshahfamily said...

salam perkenalan...

nur nak join gak hehehe

http://nurshahfamily.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

strawberry_comel said...

salam....

sy pn nak join gak...dh jadi follower pn. ;-)

::Mamalyna:: said...

salam,
saya join giveaway....saya nak yg kaler pepel tue, hehehehe

tqvm.

Marisa said...

salam...

saya nak join juge :)

Sari said...

salam, ksari dtg ni, kira nk join la jugak, hehe..
http://saricorner.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

tcer dila said...

SALAM...im joining this too!

=P

Nur Ain Fatihah said...

Hye Ibu Alia :D

Saya dh join contest nih .
http://ainfatihah.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

:)
Cheers !

SueNazliza said...

Besttttnyeeee, nak join, nak join...=)

http://suenazliza.blogspot.com

As said...

Assalamu'alaikum
saya dah join
http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/03/giveaway-ends-28th-march-midnight.html

cicakgirls said...

Assalamualaikum w.b.t

Saya nak join giveaway ini :)
Klik pada nama saya untuk sampai pada entri My-Alia.com March giveaway :D

ratna said...

saya dah join...
ni link saya
http://ratnamurniwati.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

shafida said...

saya dah join contest
ini link saya:
http://shafidamama.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

Jieda said...

Salam..saya nak join giveaway ni kerana saya berminat dengan hadiah yang ditawarkan.

Ni link saya
http://join-giveaway.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

Jieda said...
This comment has been removed by the author.
♪miSwiexiedawia♪ said...

saya join:)
suka purple!~

nie link saya..
http://chitobebearchocholategoldish.blogspot.com

zhOprenIa said...

Saya nak join giveaway ini...:)

suhida said...

saya dah join...
ni link saya. http://fazdarazat.blogspot.com

HanaKiranaStore2u said...

Saya nak join Giveaway ini....

ini link nye...
http://hanakiranastore2u.blogspot.com/2010/03/give-away-my-aliacom.html

nadia said...

hye..
sy da pun join giveaway nie..
ni link sy..

http://nadia-nadhira.blogspot.com/2010/03/contest-39-my-aliacom-march-giveaway.html

SoFiaH said...

Saya nak join giveaway ini.

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com

rosilah said...

hye..
sy da pun join giveaway nie..
ni link sy..

http://rosilahi.blogspot.com

ambooyats said...

saye nak join giveaway ni juge

http://ambooyatsdafulusmaker.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

Anonymous said...

saya mau join giveaway ni..interesting..;)

LYaFRINA said...

NAK join gak...

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

Aimy said...

Salam, saya join ye

http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

oYa said...

salam..

saya pun nak join giveway ni

http://oya-contest.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

terima kasih

yangbaik said...

salam kenalan,

saya nak join giveaway ini, link penyertaan saya adalah seperti berikut: http://yangbaik-biz.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

terima kasih.

Ibu Ayra said...

hi...nak jugak hadiah nih....mesti wangi kan....

idah said...

salam...nak join jugak contest ini....
nak2...
moga2 ada rezeki...

http://edahjue.blolgspot.com

nurKN @ Nur said...

slm sis,
join gk even ramai yg join..follow ur blog. Hrp sudi follow my blog too..sudi2 jengah ke sini ye..
http://yusragiftsoul.blogspot.com/2010/03/my-aliacom-march-giveaway.html

:: S.h.U.H.a.d.A :: said...

:: salam..
:: nk join gak..kot rezki sya.mudah2an..AMIN..=)

norshuhadareduwan.blogspot.com

jajagary said...

mia ngan mummy pun nk join gak...

jajagary@yahoo.com

http://miascontestfreak.blogspot.com/

Wansteddy Tales said...

tak putus asa lagi :)

http://wansteddy.blogspot.com/

washifalo@yahoo.com

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)