Pages

Search This Blog

What's your BREAKFAST?

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

What's your favourite breakfast?

For me, it depends.

When i was preggy, my fav breakfast was cereal and fresh milk!


But now, it is Nasi Lemak or Roti Canai!
:) yummy!

SO, what's yours?

Jom Join My-Alia.com March Giveaway!


-pic googled-

13 comments:

Anonymous said...

depends on selera! tp suka ambik heavy, mcm nasik grg ke, nasik kerabu ke xpun roti boom + nescafe tarik...huhuhu

MAMASYAZA said...

selalunya keowteow goreng...kengkadang tu nestum cereal ja

CiKaYu said...

skrg ni ikut tekak, mana lah tak gemuksss

jua said...

I selalu cereal+fresh milk, tapi lagi banyak x makan sebab Brunch terus. but my fav is 2biji telur breakfast ala Jua.

Nanak said...

depends selera tp since preggy adalah wajib cereal + milk..

Hanz said...

kalu ikut selera...pancake atau waffle yang dicurah melted sirap & butter...errmmm yummy! Atau big breakfast MCds tu..sometimes buat exactly MCds style tu kat umah..adoiii memang best! Dulu2 masa preggie, suka nasi lemak & nasi impit ngan lontong for breakfast..

But nowadays, kena jaga makanlah...cereal with milk or butterscotch bread tu with butter / cheese slice. And, coffee is a must!

NORAIN said...

makan nasi semlm je...huhuh...akak, ape petua? sarapan nasi lemak n roti canai tp still slim...kena menuntut ngn kak zu ni....hheheh

akrimi said...

kalau saya lak, ikut tahap kelaparan..hehe

Diarihatiku1976 said...

semua sental.. batu kayu je tak.. ahahsksss

fizamior said...

nasi goreng!!!
over tak????
:))

mommyYen said...

dua-dua mau..tp jgn everyday nasi lemak n roti..sbb bdn saya senang nak weight gain..huhu

Mommy Lyna said...

Kat office hari2 mau pekena set bfast kopitiam iF kat umah kok ikut selera anak2 la

aidie said...

sandwich! :D

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)