Pages

Search This Blog

When do you blog...?

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

I have a question. WHEN DO YOU BLOG...?
pic from here.

Some people blogs at night, when the child/children are all in bed.

Some blogs in the office (during wee hours. like me!)

And some people blogs whenever they like! hihi... nice, huh..?

SO, when is the time, u all blogging...? :)

Jom Join My-Alia.com March Giveaway!

14 comments:

strawberry_comel said...

sy blog time on pc atau laptop....bukan everyday la...bergantung kpd keperluan n kerajinan.

Marsha said...

Sy blog bukan everyday..tp sy akan buka blog everyday. Sy akan post entry setiap kali ade idea...:)

Anonymous said...

hampir setiap hari. tgk time free gak..

Anonymous said...

hampir setiap hari. tgk time free gak..

Nurhayati said...

bila rajin hehe
so takleh nak kata time siang ke malam ke ape.

atfina said...

biasanya saya akan berblog ketika ada sesuatu untuk dikongsi.. tak kiralah pasal anak ke..pasal rancangan tv ke.. pasal decoupage ke.. tapi pasal feelings mmg jarang!
kebiasaanya dekat ofis lah..ahah.. kat umah ada 'si kecik' yang sebok nak berblog jugak hahah..
seminggu..adala 3 4 kali update~~

aidie said...

blog masa tgh breastfeed while tdokan anak hihihi..or lepas anak2 sumer dah tdo..or during weekend..siapkan terus 5 entry for a week..aci tak

MAMASYAZA said...

kat ofis cuma sempat blogwalking umah kengkwan, kengkadang aje sempat tulis n3, selalunya buat kat umah bila bebudak dah zzzzzzzzzzzzz...tenang ckit

CiKaYu said...

blog time bile ada free....kalau malam tak de time, layan si kecik...

Anonymous said...

Who else thinks that Russia bears walking the streets, and the vodka flows like water?
And anyone can know that in this country the most beautiful girls?

Anonymous said...

Visit http://www.dofollowarticles.com to post articles in the following categories: Freebies, oral, mint, wife\'s, print, self-growth, gingivitis and more...

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

Anonymous said...

Visit http://www.dofollowarticles.com to post articles in the following categories: blogging, measurements, silt, savannah, diversity, label, UWDC and more...

Anonymous said...

Visit http://www.dofollowarticles.com to post articles in the following categories: forwarding, seeing, blizzard, eyestrain, jean, skimming, Bookkeepers and more...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)