Pages

Search This Blog

Ada sesiapa tahu mana nak cari kain LYCRA?

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Saya tak tahu kenapa, saya masih lagi kemaruk nak buat tudung.. (walaupun tudung2 yang lalu sia2 je) hihihi

anyway, ada sesiapa tahu mana nak cari kain Lycra tak..?

Ala, kain licin yang diorang buat tudung Ekin tu :)

Kalau tahu, tolong beritahu saya ya! tq... :)

-gambar hiasan-

8 comments:

bspotgurl said...

cantik tudung ni

Fid said...

saya beli kat JAKEL
banyak pilihan
kat euromoda pun ada
kat kamdar ada jersey sajo!
nagoya pun ada jersey
lycra memang JAKEL..setakat yg saya tau laaa

Intan @ mama ammar said...

saya pilih jakel jalan tar juga. mintak discount dgn sales girl ok..

Ietams said...

yg saya tau kat euro moda..

Fid said...

saya tulis kat sini
http://yuitsumuni.com/2010/04/12/kain-lycra-boleh-dibeli-di/

Mommy Lyna said...

ha ah kat JAKEL byk pilihan

eT said...

wahh...jadi gak la akak wat tudung...
saya ni berangan jek nk wat sendiri..
tp xpernah jadik..huhu

http://maziati.blogspot.com/

mJ said...

ada 1 kedai kain kat sek 7 shah alam mmg ada jual kain lycra khas utk buat tudung...berkayu2 n macam2 kaler ada :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)