Pages

Search This Blog

ASTROLIFE FUN CARNIVAL at Pusat Sains Negara!

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Seperti yang u all sedia maklum, this coming Saturday n Sunday, we'll have an ASTRO LIFE FUN CARNIVAL!! here in Pusat Sains Negara!!! :)


It is going to be in conjunction of our KIDZ MONTH celebration :)

So for those who are ASTRO Subscribers, do come in and just bring your bill to get a goodie bags!

For those who are not ASTRO Subscribers, you can still come and join the fun!

Things to look for:

-Stage Show - we have celebrities like Abg Zoey, Hadziq, Geng Bas Sekolah, Chutti
-Booth - we have Disney & Playhouse Disney, Cartoon Network, Nickelodeon, TVIQ, Ceria which offer games and merchandises!
-Theatrette - film show on BEN 10 in our Auditorium!
-Hands-on Acticities! - Mad Science, Baking, Pottery and Clay Magic!

So, make sure you and your children spend your weekends at PUSAT SAINS NEGARA this Saturday and Sunday!

C U THERE! ;)

4 comments:

Hanz said...

Zu, aritu amik cuti, dah plan sesangat nak gi PS..pastu tak jadi pulak..weekend ni pun busy..

Zu, nak tanya, dia from time to what time the whole activites ya?

DYLA said...

bawa bil terkini ke? mcm best je.. goodie bag dia best tak isi nyer?

Zuhaini said...

HANZ:
oh.. siannya. kalau nak datang hari lain boleh juga, tapi astro carnival x dak la..
from 10 am - 4 pm :)

DYLA:
sama ada bulan ini atau bulan lepas punya bill. goodie bag dia..? saya pun tak sure.. biasanya merchandise astro la :)

mama | sarah | syimir said...

zu,kirim bill astro je dpt goodie pack tak? ihikssss..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)